Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Μπαχτσελί : «Οι Ελληνες θα πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821»

 

Δευτέρα, 29 Μαρτίου, 2021

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Σάλος έχει δημιουργηθεί από το νέο εθνικιστικό παραλήρημα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, ο οποίος κάνει λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση και απειλεί ανοιχτά τη χώρα μας


Σάλος έχει δημιουργηθεί από το νέο εθνικιστικό παραλήρημα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, ο οποίος κάνει λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση και απειλεί ανοιχτά τη χώρα μας.

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε προκλητική ανάρτησή του στα social media και προσθέτει:

«Η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου