Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Εκλογές – ΕΠΟ: Επίσημα μέσα η Βίκυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη

 Τρίτη, 23 Μαρτίου, 2021

Κανονικά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, είναι από χθες το μεσημέρι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Και μαζί με την υποψηφιότητα του πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας, ανακηρύχτηκαν και επίσημα  και όλες οι υποψηφιότητες για την Ε.Ε.. Με άλλα λόγια, και η υποψηφιότητα της Ηλείας,  και της δικιάς μας  υποψηφίας, κας Βίκυς Δημητρακοπούλου – Κουλούρη, και φυσικά όλες εκείνες των πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των προσώπων που στηρίζει ανεπίσημα η «συμμαχία!.

Αναλυτικά το πρακτικό της Εκλογικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Στην Αθήνα σήμερα εικοστή πρώτη (21) Μαρτίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π. μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στο Πάρκο Γουδή, συνήλθαν, ενόψει των αρχαιρεσιών που θα διεξαχθούν, με τη χρήση του συστήματος της Ψηφιακής Κάλπης  ΖΕΥΣ, κατά τις εργασίες της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. της 27ης  Μαρτίου 2021 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π. μ., τα τακτικά μέλη της Εκλογικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ως ακολούθως: α/. Γεώργιος Παυλίδης του Μιχαήλ, κάτοικος Ρόδου,  Πρόεδρος, β/. Βασίλειος Καστίδης του Κωνσταντίνου, κάτοικος  Περιθωρίου Δράμας, Αναπληρωτής Πρόεδρος  και γ/. Ιωάννης Στογιαννίδης του Σταματίου, Τακτικό Μέλος. Άπαντες εξελέγησαν τακτικά μέλη της Εκλογικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. κατά τις αρχαιρεσίες της 27ης Αυγούστου 2018 και συγκροτήθηκαν σε σώμα κατά τη συνεδρίαση τους στις 23 Ιουνίου 2020,  λαβόντες  τα προαναφερόμενα αξιώματα. Λαβών το λόγο, ο Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής  κ. Γεώργιος Παυλίδης, αναφέρει προς τα λοιπά παριστάμενα μέλη ότι συνεδριάζουν νόμιμα  (άρθρα  54 και 9 παρ. 4 Παραρτήματος Γ Καταστατικού, ως και άρθρα  2 παρ. 3 και  3 παρ. 2 Κώδικα Αρχαιρεσιών ΕΠΟ) και ως υπεύθυνοι για την οργάνωση και εποπτεία της εκλογικής διαδικασίας (άρθρο 4 Κώδικα Αρχαιρεσιών) οφείλουν να προβούν, κατ’ αρχήν, στον έλεγχο των δικαιολογητικών που υπέβαλλαν, για τα κάτωθι  αιρετά καταστατικά αξιώματα:

Κατόπιν των ανωτέρω, τα παριστάμενα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής, ενόψει των αρχαιρεσιών που θα διεξαχθούν κατά την Ειδική Εκλογική  Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. της 27ης Μαρτίου 2021, με τη χρήση του συστήματος της Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ ανακηρύσσουν ΟΜΟΦΩΝΑ  για τα  αντίστοιχα αιρετά  καταστατικά αξιώματα τους εξής  υποψηφίους:

Ι. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΠΡΟΕΔΡΟΙ  ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΙΙ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.

1.ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
3.ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
4.ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
5.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
6.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
7.ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
8. ΚΑΦΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
9.ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
10. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
12.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
13.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
14. ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
15. ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
16.ΦΥΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
17. ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
18. ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία  της «Πατρίς  – Σπορ»  με την κα Βίκυ Δημητρακοπούλου  Κουλούρη, δεν θέλησε να κάνει στην παρούσα φάση κάποια μακροσκελή δήλωση, τονίζοντας  ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα μιλήσει για όλα…, τόνισε όμως τα εξής : «Από την αρχή  που εγώ κατέθεσα  τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, είχα πάρει το ΟΚ, ότι τελικά θα είμαι υποψήφια  για λογαριασμό της ΕΠΣ Ηλείας και του Ηλειακού Ποδοσφαίρου. Όμως  σας επαναλαμβάνω και πάλι, ο κόσμος  να χαλάσει,  η Βίκυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη, θα δώσει τη δική της μάχη στις εκλογές της ΕΠΟ, για το καλό και μόνο του Ηλειακού Ποδοσφαίρου».

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου