Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Θράσος η χανούμ γκιζέλ!

 Θεόδωρος Καλμούκος

Απύθμενο θράσος έδειξε ότι διαθέτει η γενική πρόξενος της Τουρκίας στη Βοστώνη, Ceylan Ozen Erisen, η οποία προσπάθησε να μπλοκάρει ή παρεμποδίσει ή τορπιλίσει ή ματαιώσει, ό,τι προτιμάτε από όλα αυτά, την ετήσια εκδήλωση του γνωστού ομογενή γερουσιαστή του Ροντ Αϊλαντ, Λεωνίδα, Ραπτάκη, ο οποίος επί 28 χρόνια μετατρέπει το κυβερνείο του Ροντ Αϊλαντ, σε Ελλάδα.

Η γαλανόλευκη όχι μόνο αναρτάται στον επίσημο ιστό του κυβερνείου, στην κορυφή του και είναι θεατή από όλη την πόλη του Πρόβιντενς, αλλά και σε πολλά σημεία εντός του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένης και της αίθουσας της Γερουσίας που γίνεται σε ζωντανή συνεδρίασή της η ψηφοφορία των ψηφισμάτων και της Διακήρυξης για την Ελλάδα και την αποτίναξη του βάρβαρου κατακτητή, τουρκ χαβά.

Βρήκε και τον άνθρωπο η χανούμ γκιζέλ να κάνει την έξυπνη στέλνοντας επιστολή την παραμονή της Εθνικής μας Επετείου στον πρόεδρο της Γερουσίας του Ροντ Αϊλαντ, Ντομινίκ Ρουτζέριο (Dominick Ruggerio), ζητώντας να σταματήσει τον Λεωνίδα, αλλά όπως ήταν φυσικό ο Ντομινίκ με τον τρόπο του την έστειλε στα νώτα του έξω απ’ εδώ.

Μα είναι από τα παιδιά ο Λεωνίδας που καταλαβαίνουν από τέτοιους τούρκικους χαβαλέδες; Χωρίς να χάσει ούτε λεπτό αφ’ ενός μεν την στόλισε με φερετζέ χαμπέρ, αφ’ ετέρου εξέδωσε και δηλώσεις γιανγκίν, φωτιά ελληνιστί, σε ανακοινωθέν του, σε στυλ ανατόλ. Κι όπως ήταν βέβαια φυσικό ο «Ε.Κ.» την κρέμασε πρωτοσέλιδα.

Αν ο πολυχρονεμένος Ιωσήφ Μπάιντεν, μαζί με την Χαρίκλεια την αντιπρόεδρό του, συνεχίσουν την ίδια δυναμική στάση έναντι του Ερντογάν θα έχουμε πατιρντί… Καιρός δεν ήταν;

 Εθνικός Κήρυξ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου