Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

ΙΑΤΑ: Υποχρεωτική η μάσκα στα αεροπλάνα για πολύ καιρό ακόμη

Δευτέρα, 29 Μαρτίου, 2021

Η άρση των περιορισμών και υποχρεώσεων για τους επιβάτες, λόγω του κορονοϊού, δεν θα είναι εφικτή στο άμεσο μέλλον.

BORDERAS VIA GETTY IMAGES

Για «μεγάλο διάστημα» θα παραμείνει η υποχρέωση της χρήσης προστατευτικής μάσκας μέσα στα αεροπλάνα, εκτιμά ο επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ και προβλέπει ότι τουλάχιστον για τους επόμενους 18 μήνες τα αεροπορικά ταξίδια θα είναι περίπου όπως σήμερα.

Σε συνέντευξή του στην Sueddeutsche Zeitung, ο κ. ντε Ζινιάκ τονίζει ότι η άρση περιορισμών και υποχρεώσεων για τους επιβάτες, οι οποίοι επιβλήθηκαν λόγω του κορονοϊού, δεν θα είναι εφικτή στο άμεσο μέλλον. «Ελπίζουμε με κάποια ψηφιακά βήματα, μέσω των οποίων θα πιστοποιείται η κατάσταση της υγείας των επιβατών και ενδεχομένως με μάσκες», δηλώνει ο επικεφαλής της ΙΑΤΑ.

Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές εξελίξεις στις αερομεταφορές, ο κ. Ζινιάκ δεν περιμένει ταχεία ανάκαμψη. «Βλέπουμε κάποια μικρά βήματα στην Βόρεια Αμερική και στην Ασία, αλλά όλα βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο», σημειώνει.

HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου