Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Θοδωρής Ζαγοράκης, είναι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ)

 Σάββατο, 27 Μαρτίου, 2021

Ευρωκίνηση

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.     

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Η νέα ημέρα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιβεβαιώθηκε λίγο πριν τις σχετικές αρχαιρεσίες, καθώς ο Κωνσταντίνος Νίκας, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός αντίπαλος του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγού της εθνικής ομάδας στο έπος του 2004, απέσυρε την υποψηφιότητα του. Λίγο αργότερα ήρθε και το τυπικό της υπόθεση με την σχεδόν παμψηφεί εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, έλαβε 66 ψήφους στους 68 εκλέκτορες που συμμετείχαν στις εκλογές (απείχε η ΕΠΣ Σάμου).



Την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ χαιρέτησε ο Λευτέρης Αυγενάκης με μήνυμά του στα social media. «Συγχαρητήρια στον οικουμενικό Θοδωρή Ζαγοράκη, νέο Πρόεδρο ΕΠΟ. Ως αρχηγός οδήγησε την Εθνική στο έπος Euro2004, ως επικεφαλής καλείται τώρα να οδηγήσει στην ανασυγκρότηση του ποδοσφαίρου μας με την εφαρμογή Ολιστικής Μελέτης Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση», επεσήμανε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Η σχετική ανακοίνωση του κυρίου Νίκα, έχει ως εξής:

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοιχτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευθώ και εγώ με τη ψήφο μου καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.

Με τιμή, Κωνσταντίνος Νίκας».

Τις 11 θέσεις στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ καταλαμβάνουν οι:

-Στέργιος Αντωνίου με 63 ψήφους

-Παναγιώτης Δημητρίου με 59 ψήφους

-Γιώργος Χατζησαρόγλου με 54 ψήφους

-Μάνος Γαβριηλίδης με 53 ψήφους

-Δημοσθένης Κουπτσίδης με 52 ψήφους

-Δημήτρης Μπουχλαριώτης με 51 ψήφους

-Λεωνίδας Θωμαϊδης με 50 ψήφους

-Τάκης Παπαχρήστος με 50 ψήφους

-Κλέαρχος Τζαφέρης με 49 ψήφους

-Κυριάκος Φύτρας με 48 ψήφους

-Αγγελος Δανιήλ με 47 ψήφους

Δεν εκλέχθηκαν οι:

-Βίκυ Δημητρακοπούλου με 16 ψήφους

-Δημήτρης Παπαδόπουλος με 15 ψήφους

-Γιώργος Ανατολάκης με 14 ψήφους

-Αγγελος Χαριστέας με 14 ψήφους

-Παντελής Καφές με 13 ψήφους

-Κώστας Κωνσταντινίδης με 13 ψήφους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου