Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Μπάιντεν : Εμβόλια για όλους τους ενήλικες μέχρι το τέλος Μαΐου

  Τετάρτη, 3/3/2021

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν υπόσχεται επαρκείς δόσεις εμβολίων για όλους τους Αμερικανούς ενήλικες «μέχρι το τέλος Μαΐου»

ΟΑμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε σήμερα πως οι ΗΠΑ θα διαθέτουν επαρκείς δόσεις εμβολίων κατά της Covid-19, για να εμβολιαστούν όλοι οι Αμερικανοί ενήλικες «μέχρι το τέλος Μάϊου».

«Κινούμαστε προς το να έχουμε επαρκείς δόσεις εμβολίων για όλους τους ενήλικους στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος Μάϊου», δήλωσε ο Μπάιντεν, που είχε αναφέρει μια προθεσμία στο τέλος Ιουλίου πριν από μερικές εβδομάδες.

«Εξαιρετικά νέα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Να είστε σε εγρήγορση», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Merck θα βοηθήσει την ανταγωνίστριά της φαρμακευτική, Johnson & Johnson, στην παρασκευή του μονοδικού εμβολίου της, που εγκρίθηκε για χρήση το Σαββατοκύριακο από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων (FDA), σε μια συνεργασία που ο Μπάιντεν δήλωσε πως είναι παρόμοια με εκείνες που έγιναν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Με εμβόλια τριών εταιρειών πλέον εγκεκριμένα για χρήση και διαθέσιμα – Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson – ο Μπάιντεν δήλωσε βέβαιος πως η χώρα θα εκπληρώσει το στόχο που έθεσε ο Δημοκρατικός πρόεδρος για τη χορήγηση 100 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων κατά της Covid-19 μέσα στις πρώτες 100 ημέρες θητείας του.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου