Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ενα μήνυμα από το Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης (Massachusetts General Hospital)

Κυριακή, 20-12-2020

Με τις περιπτώσεις COVID-19 να συνεχίζουν να αυξάνονται στις κοινότητές μας και σε ολόκληρη τη χώρα, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η χρήση μάσκας, η κοινωνική απόσταση και το πλύσιμο των χεριών σας είναι τόσο σημαντικά όσο ποτέ. Γνωρίζουμε ότι η διαμονή ασφαλής ήταν δύσκολη για όλους, αλλά αυτές οι προσπάθειες κάνουν μεγάλη διαφορά. 

Έχουμε ενημερώσει του επισκέπτες μαςΕπικοινωνήστε με το νοσοκομείο ή το γραφείο του γιατρού σας για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες πριν από το ραντεβού σας.

Σχεδιασμός εμβολίων COVID-19
Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν πολλές ειδήσεις σχετικά με το εμβόλιο COVID-19. Εμπειρογνώμονες από όλο το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης ετοιμάζονται για το εμβόλιο . Εργαζόμαστε στενά με το κράτος για να διασφαλίσουμε ότι οι επιλέξιμοι ασθενείς μας μπορούν να το πάρουν το συντομότερο δυνατό. Θα επικοινωνήσουμε περισσότερο μαζί σας όταν είναι διαθέσιμο το εμβόλιο.

Συμβουλές για έναν υγιή χειμώνα

-  Δεν είναι πολύ αργά για να κάνετε το εμβόλιο της γρίπης σας. Λάβετε ένα εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης της γρίπης, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας  .

- Εάν αισθάνεστε άρρωστοι, μείνετε σπίτι από την εργασία ή το σχολείο. Επικοινωνήστε με το γραφείο του γιατρού σας εάν έχετε συμπτώματα ή πιστεύετε ότι έχετε εκτεθεί στο COVID-19. Για ερωτήσεις σχετικά με τις δοκιμές COVID-19, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας  .

- Η  επίσκεψη κατά τη διάρκεια των διακοπών με άτομα εκτός του νοικοκυριού σας μπορεί να διαδώσει το COVID-19. Μειώστε τον κίνδυνο ακολουθώντας τις  συστάσεις του CDC  για συγκεντρώσεις διακοπών.

- Τα  ταξίδια διακοπών αυξάνουν την πιθανότητα να προσβληθεί και να εξαπλωθεί ο ιός. Η διαμονή στο σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Το CDC διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τους  κινδύνους ταξιδιού . Οι κάτοικοι της Μασαχουσέτης πρέπει να συμμορφώνονται με την  εντολή ταξιδιού  για κάθε ταξίδι εκτός κράτους.

Δεσμευόμαστε να σας διατηρούμε υγιείς. Συνεχίζουμε να τιμούμε τη  δέσμευσή  μας για ασφαλή φροντίδα για τους ασθενείς, τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες μας. Ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας στην επόμενη επίσκεψή σας.

Tom Sequist, MD
Chief Experience Experience and Equity Officer
Mass General Brigham

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου