Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Λίγο ακόμα και με την δική σου βοήθεια ο κορωναϊός θα σβύσει! Μείνε στο σπίτι σου. Φόρα μάσκα. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 20-12-2020

S O S

Ο κορωναϊός (επιδημία) προχωράει… Αρκετοί ομογενείς από την Νέα Αγγλία (περιοχή Βοστώνης) έφυγαν για πάντα.  Απεδήμησαν "εις Κύριον".  Οι περισσότεροι είχαν άλλα προβλήματα υγείας (καρδιά, ζάχαρο, αναπνευστικό πρόβλημα.. και άλλα), άλλοι όμως δεν είχαν κανένα υποκειμενικό πρόβλημα και μέσα σε μερικές ημέρες… ήταν πλέον αργά.

Έχομε πληροφορίες ότι τις τελευταίες ημέρες αρκετοί ομογενείς έπιασαν κορωναϊό και «το παλεύουν» .  Ανάμεσα σε αυτούς είναι και μικρά παιδιά (8-10 ετών) που έπιασαν την ασθένεια από την babysitter και αμέσως μετά έπιασε κορωναϊό η μητέρα των παιδιών.

Πολλοί, δεν λένε ούτε το όνομά τους για να μην γίνουν κουτσομπολιό!  

Χθες βάλαμε την ανακοίνωση που μας έστειλε το MGH (Massachusetts General Hospital) την οποία σήμερα την βάζουμε στα ελληνικά.

Κοντεύουμε να αλλάξουμε σελίδα με το εμβόλιο που έβγαλαν οι φαρμακευτικές εταιρείες.  Μία «στροφή» ακόμα και θα περάσουμε απέναντι από το «λάκκο» του κορονωναϊού.  Κουράγιο.

Μη ξεγελιόσαστε.  Μη κάνετε τον παλληκαρά.  Ο κορωναϊός είναι κοντά μας.  ΠΡΟΣΕΞΤΕ.

Βοηθήστε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, το νοσηλευτικό προσωπικό, τις πρώτες βοήθειες, τους αστυνομικούς και όλους όσους εργάζονται για το σύνολο.  Έχουν και αυτοί οικογένειες.  Προφυλάξτε τους.  Βοηθήστε να μη μεταδίδετε ο ιός.

Όλοι αγαπάμε τα παιδιά, τα εγγόνια, τους συγγενείς και φίλους αλλά πρέπει να μένουμε σπίτι.  Όταν θα περάσει ο κορωναϊός θα έχουμε χρόνο για γιορτές και πανηγύρια. 

Η Σύνταξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου