Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Νεκρός από «δηλητηρίαση» ο δημιουργός των παιχνιδιών Game of Thrones

 Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου, 2020

Έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον οι κινεζικές αρχές.

Νεκρός βρέθηκε τα Χριστούγεννα σε ηλικία 39 ετών ο Λιν Κι πρόεδρος και δημιουργός της Yozoo, της εταιρείας που φτιάχνει παιχνίδια στρατηγικής με πλέον δημοφιλές το Game of Thrones: Winter is Coming.

Σύμφωνα με το BBC, επικαλούμενο τις κινεζικές αρχές, ο Λιν Κι δηλητηριάστηκε, και βασικός ύποπτος για την αστυνομία της Σανγκάης είναι ένας από τους συνεργάτες του, του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα μόνο το επώνυμό του - που είναι Σου.

Σύμφωνα με το Hurun China Rich List, το αντίστοιχο Forbes της Κίνας η αξία του Λιν Κι υπολογιζόταν στα 960 εκατ. δολάρια.

Ο επιχειρηματίας ήταν αστέρι της κερδοφόρας αγοράς παιχνιδιών της Κίνας και είχε πρόσφατα εισχωρήσει και στην παραγωγή ταινιών.

Ίδρυσε το Yoozoo το 2009 και οδήγησε με επιτυχία την εταιρεία σε μια κερδοφόρα τροχιά που άλλαξε ραγδαία τα παιχνίδια που παίζονται με τα κινητά τηλέφωνα. 

Δηλητηριάστηκε;

Οι λεπτομέρειες είναι λιγοστές, αλλά ο κ. Λιν πιστεύεται ότι δηλητηριάστηκε με βάση τις αστυνομικές δηλώσεις.

Η Yoozoo σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με έντονη αδιαθεσία, αλλά η κατάστασή του ήταν σταθερή.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν και την Παρασκευή ανακοίνωσαν την θλιβερή είδηση του θανάτου του. 

 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το άτομο που βρίσκεται υπό κράτηση θα μπορούσε να είναι ο Σου Γιάο, ο οποίος είναι επικεφαλής του σκέλους παραγωγής ταινιών της Yoozoo.

HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου