Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Πιλότος «ζωγράφισε» μια τεράστια σύριγγα στον ουρανό της Βαυαρίας

 Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, 2020

pilotos-zografise-mia-terastia-syrigga-ston-oyrano-tis-vayarias0

Ένας νεαρός πιλότος «ζωγράφισε» μια τεράστια σύριγγα στον ουρανό της Βαυαρίας, πραγματοποιώντας μια πτήση περίπου 300 χιλιομέτρων, με την ευκαιρία της έναρξης των εμβολιασμών για την Covid-19 στην Ευρώπη.

Ο Σάμι Κράμερ, ερασιτέχνης πιλότος, 20 ετών, προγραμμάτισε τη διαδρομή που θα ακολουθούσε, σημείο προς σημείο, προτού να απογειωθεί με το διθέσιο αεροπλάνο του από το αεροδρόμιο του Φρίντριχσχαφεν, κοντά στη λίμνη της Κωνσταντίας. Πετούσε επί 1 ώρα και 40 λεπτά και κάλυψε απόσταση 280 χιλιομέτρων (συμπεριλαμβανομένων και των στροφών) για να σχεδιάσει αυτή τη «σύριγγα».

«Ήθελα να δώσω στους πολίτες τροφή για σκέψη», εξήγησε ο Κράμερ, ο οποίος σπουδάζει μηχανικός.

Η Γερμανία ξεκίνησε από χθες την εκστρατεία του εμβολιασμού, δίνοντας προτεραιότητα στους ηλικιωμένους άνω των 80 ετών και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Συνολικά, η Γερμανία θα παραλάβει 1,3 εκατομμύριο δόσεις του εμβολίου μέχρι το τέλος του έτους και άλλα 11-13 εκατομμύρια μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov για το Γερμανικό Πρακτορείο, το 65% των Γερμανών δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να εμβολιαστούν άμεσα ή αφού δουν πρώτα ποιες παρενέργειες θα εμφανίσουν οι άλλοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου