Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Tuttosport : Ο Ρονάλντο χάρισε το βραβείο της χρονιάς στον Λεβαντόφσκι

Μπράβο στο Ρονάλντο

Και όμως αυτός ο τεράστιος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας παίκτης, ο Λεβεντόφσκι, δεν έκανε στον Παναθηναϊκό!!!  Εάν είναι δυνατόν!!!  Όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν «έκανε» για τις ομάδες μπάσκετ στην Ελλάδα, αλλά ούτε και για τον Danny Ainge και τους Boston Celtics.  Μάλιστα ο Danny Ainge πήγε δύο φορές στην Ελλάδα για να δει τον Γιάννη!  Τι να πούμε…  paneliakos.com

Σπουδαία κίνηση από τον Ρονάλντο που σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία φέρεται να ζήτησε να μην πάρει εκείνος το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς στα Globe Soccer Awards αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Tuttosport : Ο Ρονάλντο χάρισε το βραβείο της χρονιάς στον Λεβαντόφσκι | tovima.gr

ΟCR7 αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα στην τελετή των βραβείων Globe Soccer Awards που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο «Ντουμπάι» αλλά και καλύτερος παίκτης για το 2020.

Όπως όμως αναφέρει η «Tuttosport», ο CR7 μαζί με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, θεώρησαν άδικο να μην πάρει το βραβείο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά την απίθανη σεζόν που πραγματοποίησε πετυχαίνοντας 55 γκολ κι έτσι αποφάσισαν να παραχωρηθεί η διάκριση σ’ εκείνον.

Αν μη τι άλλο τρομερή κίνηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου