Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Επιτρέπονται πλέον οι μετακινήσεις για κυνήγι και ψάρεμα

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2020

Ανοικτά προαιρετικά σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα και στις 3 Ιανουαρίου

epitrepontai-pleon-oi-metakiniseis-gia-kynigi-kai-psarema0

Το κυνήγι και το ερασιτεχνικό ψάρεμα επιτρέπονται πλέον εντός της περιφερειακής ενότητας, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα μέτρα κατά του κορωνοϊού που δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η ισχύς της απόφασης είναι ήδη από την ημέρα των Χριστουγέννων.

Στο Φύλλο με ημερομηνία 24 Δεκεμβρίου, προβλέπεται ακόμη ότι τόσο την προσεχή Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, όσο και τη μεταπροσεχή, 3 Ιανουαρίου 2021, επιτρέπεται η λειτουργία των σούπερ μάρκετ, φαρμακείων, μίνι μάρκετ, φούρνων, κρεοπωλείων, ιχθυοπωλείων, ζαχαροπλαστείων και συνεργείων αυτοκινήτων.

Τα καταστήματα αυτά προβλέπεται να λειτουργήσουν προαιρετικά τις ώρες που θέλουν από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και με αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Επιβεβαιώνεται επίσης η επανέναρξη λειτουργίας των γυμναστηρίων από 1ης Ιανουαρίου για τις προπονήσεις των ομάδων των κορυφαίων κατηγοριών ανδρών και γυναικών σε χάντμπολ και πόλο, και των ομάδων γυναικών μπάσκετ και βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου