Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Σακελλαροπούλου : Η μοναχική κυρά Ρήνη στην Κίναρο συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα

  Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου, 2020

«Η κυρά Ρήνη συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο. Είναι μοναχική και γενναία η ίδια» τόνισε από την Κίναρο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπογραμμίζοντας ότι «κάπως έτσι καλούμαστε να είμαστε όλοι εμείς, με τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε». Εγώ είμαι σε καραντίνα τόσα χρόνια είπε στην ΠτΔ η Ειρήνη Κατσοτούρχη.

Σακελλαροπούλου : Η μοναχική κυρά Ρήνη στην Κίναρο συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα | tovima.gr

«Ηκυρά Ρήνη συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο. Είναι μοναχική και γενναία η ίδια» τόνισε από την Κίναρο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπογραμμίζοντας ότι «κάπως έτσι καλούμαστε να είμαστε όλοι εμείς, με τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε».

Μοναχική και γενναία

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στην Κίναρο, όπου συναντήθηκε με τη μοναδική κάτοικο του νησιού Ειρήνη Κατσοτούρχη. Την κυρία Σακελλαροπούλου συνόδευε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέμεινε στο νησί δυο ώρες, στη διάρκεια των οποίων συζήτησε με την κυρία Κατσοτούρχη για την καθημερινότητά της. Προτού την αποχαιρετήσει είπε τα εξής:

«Παραμονές Χριστουγέννων, βρισκόμαστε, πολύ λίγοι από εμάς στην Κίναρο, συντροφιά με την κυρά Ρήνη. Σκεφτήκαμε ότι τα φετινά, ειδικά, Χριστούγεννα, είναι ο κατάλληλος προορισμός, γιατί η κυρά Ρήνη συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο. Είναι μοναχική και γενναία η ίδια. Κάπως έτσι καλούμαστε να είμαστε όλοι εμείς, με τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε.

Σε καραντίνα τόσα χρόνια

Πριν λίγο μας είπε «εγώ είμαι σε καραντίνα τόσα χρόνια». Βέβαια η δική της καραντίνα είναι μαγική.

Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε σήμερα εδώ και της κρατήσαμε λίγο συντροφιά. Και ακριβώς αυτό το μήνυμα θα θέλαμε να δώσουμε σε όλους. Καλά Χριστούγεννα, από μια άκρη της Ελλάδας, στο Αιγαίο. Να είμαστε καλά όλοι κι εσείς κυρίως κυρά Ρήνη να είστε καλά, να φυλάτε το νησί μας».

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Κίναρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μνημείο των Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου