Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Βαθμολογία Euroleague: Συνεχίζεται η κατρακύλα για τον Παναθηναϊκό και ακολουθεί ο Ολυμπιακος

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα του στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι, έπεσε στο 5-10 και πλέον… τρέχει και δεν φτάνει για τα play offs. Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague και το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/12)

Βαθμολογία Euroleague: Συνεχίζεται η κατρακύλα για τον Παναθηναϊκό | tovima.gr

ΟΝεμάνια Νέντοβιτς προσπάθησε μόνος του να πάρει τη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Τελ Αβίβ, αλλά δεν τα κατάφερε. Πέτυχε 39 πόντους, ωστόσο οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 89-81 από τη Μακάμπι, για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Βόβορα μετράει 5 νίκες και 10 ήττες έπειτα από 15 αγώνες, είναι στην 15η θέση, ενώ η απόστασή της από την πρώτη οκτάδα βρίσκεται στις 3 νίκες. Αν αύριο (23/12) όμως, η Ζαλγκίρις νικήσει εντός έδρας την Μπάγερν, τότε η διαφορά θα ανέλθει στις 4 νίκες και τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο για τον Παναθηναϊκό.

Επόμενο ματς του Τριφυλλιού είναι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (30/12). Στα άλλα ματς της ημέρας (22/12), Ζενίτ, Αναντολού Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησαν των Ερυθρού Αστέρα, Μπαρτσελόνα, Βιλερμπάν και 

Άλμπα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου