Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Επιστολή του Ολυμπιονίκη Πέτρου Γαλακτόπουλου προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

 Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 20.......20

To : Federation of Hellenic-American Societies of New England

For the attention of Mr. Vasilios "Bill" Kafkas, President

Αξιότιμε Κύριε,

λόγος της παρούσης ηλεκτρονικής επιστολής είναι για να σας ενημερώσω για ένα νέο εγχείρημα που ετοιμάζεται με σκοπό την ανάδειξη των Ολυμπιακών και Αθλητικών Ελληνικών ιδεωδών και του Πολιτισμού μας.

Πρόσφατα δημιουργήσαμε, με μια ομάδα επαγγελματιών του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας, καταξιωμένων στο χώρο τους αλλά και συνάμα πολύ ρομαντικών ανθρώπων, την πρώτη ψηφιακή online πλατφόρμα με κάλυψη σε πάνω από 170 αθλήματα, Ολυμπιακά και μη, το Sports3.gr.

Η μοναδική και πρωτοποριακή μας πλατφόρμα υποστηρίζεται από πολυάριθμη συντακτική ομάδα, που «παντρεύει» την εμπειρία με το ταλέντο, αναζητά την απρόσκοπτη, συνεχή, αντικειμενική ενημέρωση, έγκυρη και έγκαιρη. Στην πλατφόρμα μας αναρτώνται αναλύσεις, άρθρα, πλούσια θεματολογία, ευρεία ενημέρωση για όλα τα αθλήματα, ακόμη και τα μη εμπορικά, διοργανώσεις εγχώριες και παγκόσμιες, θέματα της επικαιρότητας και ασφαλώς θέματα των αθλημάτων ατόμων με αναπηρία και πολλά ακόμη.

Παράλληλα, το Sports3.gr προγραμματίζει τις δράσεις και παρεμβάσεις του για το άμεσο μέλλον, και σε γεγονότα όχι στενά αθλητικά. Το 2021 η Ελλάδα μας ετοιμάζεται να εορτάσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Θα καλύψουμε το εορταστικό γεγονός με μια σειρά ειδικών θεμάτων, αφιερώματα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, ενώ στόχος μας είναι να βρεθούμε στις περισσότερες από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν. Γνωρίζω προσωπικά ότι η Ελληνική ομογένεια έχει καταθέσει τις περισσότερες ουσιαστικές προτάσεις για εκδηλώσεις και παρεμβάσεις στην αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί υπό την κα. Γιάννα Αγγελοπούλου. Για εμάς το κορυφαίο αυτό γεγονός αποτελεί μια τεράστια πρόκληση. 

Έχοντας λοιπόν τις ίδιες ευαισθησίες και όραμα θα απευθυνθούμε στους απανταχού Έλληνες - την «Ελλάδα του Κόσμου», όπως πολύ εύστοχα την αποκαλούν οι όπου Γης Απόδημοι Έλληνες με σκοπό να στεγάσουμε όλες τις αθλητικές, μικρές και μεγάλες, διακρίσεις και επιτυχίες που αφορούν τους απόδημους Έλληνες αθλητές μας, να καλύψουμε κάθε αθλητικό γεγονός που αφορά τα χρώματα της Πατρίδας μας.

 

Σεβόμενοι την Ελληνική ομογένεια και διασπορά, θέλουμε να συγκεντρώνουμε, σε καθημερινή βάση, όλες τις αθλητικές προσπάθειες που χρήζουν προβολής σε όλα τα 170 καλυπτόμενα αθλήματα του Sports3.gr και να τα προβάλουμε, μετατρέποντας την πλατφόρμα σε κόμβο καθημερινής συνάντησης μας.

Όπως πολύ σωστά άλλωστε επισήμανε, σε πρόσφατη συνέντευξη της συνεργάτιδος μας κας. Ζέτας Θεοδωρακοπούλου, και ο αρμόδιος Υπουργός του Απόδημου Ελληνισμού κ. Βλάσης, ο Αθλητισμός μπορεί να ενώσει τον Ελληνισμό.

Για να αναδείξουμε πιο σωστά όλα τα γεγονότα, πρόκειται να εντάξουμε στην ενημέρωση του κοινού μας, εντός και εκτός Ελλάδος, στοχευμένη με τα νέα των Απόδημων Ελλήνων Αθλητών, 15νθήμερη ενημερωτική Ηλεκτρονική Αθλητική εφημερίδα – Newsletter που θα αποστέλεται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους σε όλο τον κόσμο.

Για την ορθότερη ενημέρωση σας, επισυνάπτουμε κάποια πρόσφατα άρθρα συνεντεύξεων που ετοιμάσαμε :

https://sports3.gr/kostas-vlasis-o-athlitismos-mporei-na-enosei-ton-ellinismo-vid/

https://stivos.sports3.gr/katerina-stefanidi-sto-sports3-gr-kapoioi-apla-fantazontai-ta-provlimata-mas-pics-vid/

https://sports3.gr/say-no-to-aids/

https://beachvolley.sports3.gr/sports3-instagram-volley-challenge-to-pio-dynato-minyma-aisiodoxias/

Απόστολος Τσιτσιπάς: Ο δρόμος του Στέφανου για την κορυφή! - ΤΕΝΙΣ || sports3.gr

Γρηγόρης, Κατερίνα Πολυχρονίδη: Οι σταθμοί της ζωής τους (vid) - Sports3

Βασίλης Σκουντής: Ο άνθρωπος που αγάπησε τη δουλειά του και ανέβασε τον τόνο (vid) - Sports3

Με συμμάχους μας εσάς θα δημιουργήσουμε μία ισχυρή ομάδα που θα αναδυκνύει την επικαιρότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Όσο μεγαλύτερη γίνει η αλυσίδα μας, τόσο πιο ισχυρό θα είναι το μήνυμά μας προς όλο τον κόσμο.

Είμαστε εις θέσιν να δώσουμε βήμα προβολής σε όλα τα αθλητικά σωματεία και συλλόγους και παράλληλα να αναδείξουμε τη δράση των Ελλήνων Αθλητών μας στο εξωτερικό, και εντός και εκτός των τειχών της Πατρίδας μας.

Σε αυτό το πλαίσιο θέλουμε την συνεργασία σας στο ειδησιογραφικό κομμάτι για να μετατρέψουμε την πλατφόρμα Sports3.gr σε κόμβο συνάντησης όλων των Ελλήνων που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για Αθλητικά και Πολιτιστικά γεγονότα.

Σας περιμένω γιατί πιστεύω σε όλα τα παιδιά μας. Με αυτή την γέφυρα ενώνουμε την καρδιά των Αποδήμων Ελλήνων με την Πατρίδα μας.

Τέλος, επί τι ευκαιρία, να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά & Καλά για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους, και Ευλογημένο το Σωτήριον Έτος 2021. Υγεία και κάθε καλό.

Μετά Τιμής,

Πέτρος Γαλακτόπουλος

Ολυμπιονίκης Πάλης, Μέξικο 1968 & Μόναχο 1972

Ιδρυτής Συλλόγου ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου