Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Έγινε η κηδεία του Χρήστου Ιατρού

Σάββατο, 23 Μαΐου, 2020

Χθες το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου έγινε η εξόδιος ακολουθία για τον Χρήστο Ιατρού.  Κάτω από διαφορετικές συνθήκες λόγο κορωνοϊού, με μάσκες και με μόνο τους συγγενείς εντός του ιερού ναού.
Οι υπόλοιποι μείναμε εκτός ναού και ακούγαμε τις ψαλμωδίες αλλά και τον επικήδειο λόγο που έβγαλαν τα ανίψια του Βασίλειος Σωκράτη Ιατρού στην Αγγλική και η Χρυσούλα Μάρκου στα Ελληνικά.  Ενώ ο Βασίλειος Γεωργίου Ιατρού διάβασε τον Απόστολο.  Με νοήμα τα λόγια του πατρός Γεώργιου Τσουκαλά.
Ο περισσότερος κόσμος καθότανε στα αυτοκίνητά τους έξω από το ναό και στο χώρο στάθμευσης της ενορίας.

Αιωνία η μνήμη σου Χρήστο
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου