Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Λειτουργία Γενικού Προξενείου Βοστώνης και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση στους ομογενείς

Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Γραφείο τμήματος ληξιαρχικών Γενικού Προξενείου Βοστώνης με προστατευτικό πλεξιγκλας.
Φωτογραφία παραχώρηση Γενικού Προξενείου Βοστώνηs
Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε ο γενικός πρόξενος Στράτος Ευθυμίου αναγράφεται επίσης πως πολλά από τα έγγραφα και τα πιστοποιητικά που εκδίδονται μπορούν πλέον να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά, οπότε παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι  να επικοινωνήσουν με το Γενικό Προξενείο να επιβεβαιωθεί απαιτείται η παρουσία των ενδιαφερομένων ομογενών.
Στο ανακοινωθέν αναγράφεται χαρακτηριστικά πως «εάν έχετε ραντεβού, παρακαλούμε να φέρετε το ελληνικό διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και να φτάσετε εγκαίρως φορώντας μάσκα και γάντια. Η αίθουσα αναμονής μας είναι κλειστή, οπότε ζητάμε από τα μέλη του κοινού να περιμένουν είτε στην κύρια είσοδο είτε έξω από το κτίριο τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας. Παρακαλούμε να προσέλθετε στο ραντεβού σας μόνοι σας, εκτός εάν απαιτείται η παρουσία συνοδού για βοήθεια. Τα παραπάνω προληπτικά μέτρα θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι νεωτέρας».
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γενικό Προξενείο στέλνοντας email ανά πάσα στιγμή στο grgencon.bos@mfa.gr ή καλώντας το (617) 523-0100 κατά τις ώρες λειτουργίας μας:
Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή: 9:30 π.μ. - 1:30 μ.μ.
Πέμπτη: 9:30 π.μ. - 1:30 μ.μ. & 2:30 μ.μ. - 4:30 μ.μ.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια.
Εν τω μεταξύ, στο Γενικό Προξενείο της Βοστώνης λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία τόσο των ομογενών που προσέρχονται σ’ αυτό για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων τους, όσο και των στελεχών του Προξενείου.
 Εθνικός Κήρυξ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου