Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Λειτουργία Γενικού Προξενείου Βοστώνης και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση στους ομογενείς

Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020





Γραφείο τμήματος ληξιαρχικών Γενικού Προξενείου Βοστώνης με προστατευτικό πλεξιγκλας.
Φωτογραφία παραχώρηση Γενικού Προξενείου Βοστώνηs
Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε ο γενικός πρόξενος Στράτος Ευθυμίου αναγράφεται επίσης πως πολλά από τα έγγραφα και τα πιστοποιητικά που εκδίδονται μπορούν πλέον να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά, οπότε παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι  να επικοινωνήσουν με το Γενικό Προξενείο να επιβεβαιωθεί απαιτείται η παρουσία των ενδιαφερομένων ομογενών.
Στο ανακοινωθέν αναγράφεται χαρακτηριστικά πως «εάν έχετε ραντεβού, παρακαλούμε να φέρετε το ελληνικό διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και να φτάσετε εγκαίρως φορώντας μάσκα και γάντια. Η αίθουσα αναμονής μας είναι κλειστή, οπότε ζητάμε από τα μέλη του κοινού να περιμένουν είτε στην κύρια είσοδο είτε έξω από το κτίριο τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας. Παρακαλούμε να προσέλθετε στο ραντεβού σας μόνοι σας, εκτός εάν απαιτείται η παρουσία συνοδού για βοήθεια. Τα παραπάνω προληπτικά μέτρα θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι νεωτέρας».
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γενικό Προξενείο στέλνοντας email ανά πάσα στιγμή στο grgencon.bos@mfa.gr ή καλώντας το (617) 523-0100 κατά τις ώρες λειτουργίας μας:
Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή: 9:30 π.μ. - 1:30 μ.μ.
Πέμπτη: 9:30 π.μ. - 1:30 μ.μ. & 2:30 μ.μ. - 4:30 μ.μ.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια.
Εν τω μεταξύ, στο Γενικό Προξενείο της Βοστώνης λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία τόσο των ομογενών που προσέρχονται σ’ αυτό για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων τους, όσο και των στελεχών του Προξενείου.
 Εθνικός Κήρυξ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου