Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Απεβίωσε ο Ευστάθιος (Στάθης) Σταθόπουλος από το Dracut και Billerica, Massachusetts από κορωνοϊό.

Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Με βαριά καρδιά πληροφορηθήκαμε αργά το απόγευμα του Σαββάτου ότι απεβίωσε ο φίλος μας, Ευστάθιος Σταθόπουλος ετών 64, που διέμενε στο Dracut, Massachusetts και είχε επιχείρηση, εστιατόριο, στη Billerica, Massachusetts.
Ο Στάθης είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό πριν 20 ημέρες και έδινε μάχη στο Lowell General Hospital.  Πριν 2 εβδομάδες η κατάστασή του ήταν κρίσιμη αλλά σιγά-σιγά η κατάσταση της υγείας του καλυτέρευε.  Τις 2 τελευταίες ημέρες η υγεία του πήρε ραγδαία στροφή προς τα κάτω με αποτέλεσμα να καταλήξει χθες το απόγευμα.
Πληροφορίες μας λένε ότι είχε προσβληθεί και η σύζυγός του η οποία όμως το ξεπέρασε.

Ήταν νυμφευμένος με την Θεοδώρα Σταθοπούλου, Πρόεδρο της Φιλόπτωχου της Αγίας Τριάδας του Lowell και πατέρας της Ευγενίας Σταθοπούλου.
Αιωνία του η Μνήμη

Περισσότερα στο μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου