Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Memorial Day Weekend Hμέρα Μνήμης για αυτούς που έφυγαν

Σάββατο, 23 Μαΐου, 2020


Memorial Day Weekend  Hμέρα Μνήμης για αυτούς που έφυγαν
Την Δευτέρα είναι αργία λόγω του Memorial Day.  Έτσι το Σαββατοκύριακο με την Δευτέρα και με τον ωραίο καιρό θα εορταστεί ανάλογα αφού αρκετός κόσμος θα πάρει τα βουνά, την παραλία ή την εξοχή.
Αυτές τις ημέρες τα κοιμητήριά θα είναι γεμάτα από συγγενείς αυτών που έχουν αποδημήσει όπου κάνουν Τρισάγιο, βάζουν λουλούδια…
Βέβαια είναι και το πρόβλημα με τον κορωνοϊό ο κόσμος θα καθίσει στο σπίτι του από φόβο.
Χθες πάντως για πρώτη φορά ύστερα από δυόμισι μήνες παρουσιάστηκαν μποτιλιαρίσματα σε αρκετούς δρόμους όπως, 128/95, 93 και 3.
Στο Salisbury Beach, στο Seabrook NH & Hampton Beach τα καταστήματα είναι κλειστά με κάποιες μικρές εξαιρέσεις.  Όλα τα State Parks είναι κλειστά, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τη στάθμευση αφού μόνο μερικά τα ιδιωτικά parking είναι ανοικτά.
Το  Memorial Day Weekend  είναι η αρχή του καλοκαιριού το οποίο τελειώνει την ημέρα του Labor Day Weekend.
Καλό Καλοκαίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου