Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Περισσότερα από 3.300 μεγάλα καταστήματα κλείνουν το 2020

Δευτέρα, 25  Μαΐου, 2020

Οι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν επιβεβαιώσει τουλάχιστον 3.300 κλεισίματα καταστημάτων για το 2020.   Μερικές από τις εταιρίες είναι οι: Victoria Secret, Bath & Body Works, Nordstrom, Sears, Forever 21 και Walgreens, K-Mart και Barns and Nobles είναι από τους λιανοπωλητές που σχεδιάζουν να κλείσουν καταστήματα φέτος. Εάν επισκεφτείτε την αρχική σελίδα του Business Insider θα δείται περισσότερες πληροφορίες.
Πάνω από 9.300 μεγάλα καταστήματα έκλεισαν  στις ΗΠΑ το 2019, που είναι το προηγούμενο ρεκόρ των περίπου 8.000 κλειστών καταστημάτων το 2017, σύμφωνα με ανάλυση από το Business Insider. Ο αριθμός καταστημάτων που θα κλείσουν φέτος θα μπορούσε να είναι ακόμη υψηλότερος από τους προηγούμενες χρονιές, σύμφωνα με εκτιμήσεις από την εταιρεία ακινήτων Cushman & Wakefield. Η εταιρεία υπολόγισε πέρυσι - πριν από την πανδημία κορωναϊού - ότι θα μπορούσαν να κλείσουν έως και 12.000 μεγάλα καταστήματα αλυσίδων το 2020. Η πανδημία θέτει τώρα ακόμη περισσότερα καταστήματα σε κίνδυνο κλεισίματος, καθώς οι έμποροι λιανικής πώλησης αντιμετωπίζουν δραματικές πτώσεις στις πωλήσεις.  Οι εταιρείες έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 3.300 καταστήματα που θα κλείσουν το 2020, σύμφωνα με ανάλυση του Business Insider. Ακολουθεί μια λίστα με τα καταστήματα που αναμένεται να κλείσουν φέτος.
Business Insider.   Read the original article on Business Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου