Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

Περισσότερα από 3.300 μεγάλα καταστήματα κλείνουν το 2020

Δευτέρα, 25  Μαΐου, 2020

Οι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν επιβεβαιώσει τουλάχιστον 3.300 κλεισίματα καταστημάτων για το 2020.   Μερικές από τις εταιρίες είναι οι: Victoria Secret, Bath & Body Works, Nordstrom, Sears, Forever 21 και Walgreens, K-Mart και Barns and Nobles είναι από τους λιανοπωλητές που σχεδιάζουν να κλείσουν καταστήματα φέτος. Εάν επισκεφτείτε την αρχική σελίδα του Business Insider θα δείται περισσότερες πληροφορίες.
Πάνω από 9.300 μεγάλα καταστήματα έκλεισαν  στις ΗΠΑ το 2019, που είναι το προηγούμενο ρεκόρ των περίπου 8.000 κλειστών καταστημάτων το 2017, σύμφωνα με ανάλυση από το Business Insider. Ο αριθμός καταστημάτων που θα κλείσουν φέτος θα μπορούσε να είναι ακόμη υψηλότερος από τους προηγούμενες χρονιές, σύμφωνα με εκτιμήσεις από την εταιρεία ακινήτων Cushman & Wakefield. Η εταιρεία υπολόγισε πέρυσι - πριν από την πανδημία κορωναϊού - ότι θα μπορούσαν να κλείσουν έως και 12.000 μεγάλα καταστήματα αλυσίδων το 2020. Η πανδημία θέτει τώρα ακόμη περισσότερα καταστήματα σε κίνδυνο κλεισίματος, καθώς οι έμποροι λιανικής πώλησης αντιμετωπίζουν δραματικές πτώσεις στις πωλήσεις.  Οι εταιρείες έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 3.300 καταστήματα που θα κλείσουν το 2020, σύμφωνα με ανάλυση του Business Insider. Ακολουθεί μια λίστα με τα καταστήματα που αναμένεται να κλείσουν φέτος.
Business Insider.   Read the original article on Business Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου