Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Παναγιώτης Φασούλας: Με άλλαξε η περιπέτεια που έζησα

Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020
Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Φασούλας τα “Μεσάνυχτα” της Δευτέρας. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας και πρώην δήμαρχος Πειραιά μίλησε για την περιπέτεια υγείας του γιου του.
Μια περιπέτεια, που όπως παραδέχθηκε, άλλαξε τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, Μάσας Φασούλα.
Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε χαρακτηριστικά πως “περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor”.
“Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20 χρονών και το έχει ξεπεράσει” συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο Παναγιώτης Φασούλας. “Υπάρχουν τόσα παιδιά που παλεύουν γονείς και παιδιά για να το ξεπεράσουν και ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά το ξεπερνάνε”.
Ο ίδιος έκανε χημειοθεραπείες από το 2004 μέχρι το 2008. Ήταν σε σοβαρό πρόγραμμα, το 2009 σε λίγο πιο χαλαρό και μετά τελείωσε” πρόσθεσε, επίσης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου