Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Το «Μένουμε Ορθιοι» παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑΤετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Τι εννοεί "Μένουμε Όρθιοι" αφού όλοι κάθονται! 

Αλλά αυτό το ΟΡΘΙΟΙ…
κάτι θυμίζει

Α, ναι, το ΕΓΕΡΘΗΤΙ της

Χρυσής Αυγής

τ

   
ΑΘΗΝΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας στο πλευρό του τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Νίκο Παππά, Εφη Αχτσιόγλου και Αλέξη Χαρίτση παρουσίαζε το απόγευμα το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν ότι η άρνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ένα γενναίο εμπροσθοβαρές πρόγραμμα στήριξης της οικονομίας δημιουργεί προϋποθέσεις εμβάθυνσης της ύφεσης και κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία ότι βλέπει την κρίση ως ευκαιρία για αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων.

Σύμφωνα με τους επιτελείς της Κουμουνδούρου στόχος του επικαιροποιημένου προγράμματος είναι:
-η κατά το δυνατόν μέγιστη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων,
-η κατά το δυνατόν μέγιστη άμβλυνση των συνεπειών της ύφεσης,
-η κατά το δυνατόν ελάχιστη αύξηση του λόγου Χρέος/ΑΕΠ
Μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 6%, τη μείωση της προκαταβολής φόρου στο 50% και το πρόγραμμα «Διακοπές για όλους» που αφορά το σύνολο των πολιτών.
Το σύνολο των παρεμβάσεων για την στήριξη της εργασίας ανέρχεται στα 3,7 δισεκατομμύρια ευρώ και αφορά τουλάχιστον 1,7 εκατομμύρια εργαζομένων και 200.000 επιχειρήσεις.
Το «Μένουμε Ορθιοι ΙΙ» αποτελείται από τρία κεντρικά σημεία: α) τον κόσμο της εργασίας, β) τις επιχειρήσεις και κυρίως τις μικρομεσαίες και γ) το εισόδημα έκτακτης ανάγκης.
Την εξειδίκευση ανά τομέα θα κάνουν οι αρμόδιοι τομεάρχες της Κ.Ο., Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Εφη Αχτσιόγλου, Οικονομίας Νίκος Παππάς και Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου