Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Το «Μένουμε Ορθιοι» παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ



Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Τι εννοεί "Μένουμε Όρθιοι" αφού όλοι κάθονται! 

Αλλά αυτό το ΟΡΘΙΟΙ…
κάτι θυμίζει

Α, ναι, το ΕΓΕΡΘΗΤΙ της

Χρυσής Αυγής

τ

   
ΑΘΗΝΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας στο πλευρό του τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Νίκο Παππά, Εφη Αχτσιόγλου και Αλέξη Χαρίτση παρουσίαζε το απόγευμα το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν ότι η άρνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ένα γενναίο εμπροσθοβαρές πρόγραμμα στήριξης της οικονομίας δημιουργεί προϋποθέσεις εμβάθυνσης της ύφεσης και κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία ότι βλέπει την κρίση ως ευκαιρία για αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων.

Σύμφωνα με τους επιτελείς της Κουμουνδούρου στόχος του επικαιροποιημένου προγράμματος είναι:
-η κατά το δυνατόν μέγιστη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων,
-η κατά το δυνατόν μέγιστη άμβλυνση των συνεπειών της ύφεσης,
-η κατά το δυνατόν ελάχιστη αύξηση του λόγου Χρέος/ΑΕΠ
Μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 6%, τη μείωση της προκαταβολής φόρου στο 50% και το πρόγραμμα «Διακοπές για όλους» που αφορά το σύνολο των πολιτών.
Το σύνολο των παρεμβάσεων για την στήριξη της εργασίας ανέρχεται στα 3,7 δισεκατομμύρια ευρώ και αφορά τουλάχιστον 1,7 εκατομμύρια εργαζομένων και 200.000 επιχειρήσεις.
Το «Μένουμε Ορθιοι ΙΙ» αποτελείται από τρία κεντρικά σημεία: α) τον κόσμο της εργασίας, β) τις επιχειρήσεις και κυρίως τις μικρομεσαίες και γ) το εισόδημα έκτακτης ανάγκης.
Την εξειδίκευση ανά τομέα θα κάνουν οι αρμόδιοι τομεάρχες της Κ.Ο., Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Εφη Αχτσιόγλου, Οικονομίας Νίκος Παππάς και Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου