Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ρωσία: Είναι ανοησίες οι δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στη συνέντευξή του στο MEGA

Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Την έντονη αντίδραση της Μόσχας προκάλεσε η συνέντευξη του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ. Η ρωσική πρεσβεία χαρακτήρισε ανοησίες αποστροφή του αμερικανού διπλωμάτη σχετικά με το ποιος ωφελείται από την ελληνο-τουρκική διένεξη.

Ρωσία:  Είναι ανοησίες οι δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στη συνέντευξή του στο MEGA | tovima.gr
Την έντονη αντίδραση της Μόσχας προκάλεσε η συνέντευξη του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ στο MEGA το βράδυ της Τετάρτης.
Η ρωσική πρεσβεία χαρακτήρισε ανοησίες την αποστροφή του αμερικανού διπλωμάτη σχετικά με το ποιος ωφελείται από την ελληνο-τουρκική διένεξη.
Ειδικότερα η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας αναφέρει:
«Είναι ανοησίες οι δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα στη συνέντευξή του στο MEGA TV ότι ο νικητής, σε περίπτωση κλιμάκωσης μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, δήθεν θα είναι ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
»Είναι απαράδεκτο ένας ξένος διπλωμάτης να επιτρέπει στον εαυτό του κάτι τέτοιο. Προφανώς, ο πρέσβης απέκτησε αυτό το ανάρμοστο ύφος κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ουκρανία.
»Είναι ευρέως γνωστή η χρόνια ανικανότητα των ΗΠΑ να λύσουν τις ενδονατοϊκές διαφορές, τις οποίες η Μόσχα δεν έχει πρόθεση να εργαλειοποιεί.
»Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, η Ρωσία ήταν και παραμένει ο παράγοντας σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή.»
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου