Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: Κομμωτής μόλυνε 91 πελάτες με Covid


Δευτέρα, 25  Μαΐου, 2020Σάλο έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες η είδηση ότι ένας κομμωτής, ο οποίος αν και είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, εξακολουθούσε να δουλεύει για διάστημα οκτώ ημερών μέσα στο Μάιο, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία σε τουλάχιστον 91 πελάτες και συνεργάτες του στο Μιζούρι, όπως ανέφεραν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.
Σύμφωνα με το CNN το περιστατικό έρχεται να καταδείξει τους κινδύνους επιμόλυνσης του πληθυσμού στις ΗΠΑ, καθώς οι επιχειρήσεις ξανανοίγουν έπειτα από εβδομάδες περιορισμών, με σκοπό την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Στην προκειμένη περίπτωση, οι 84 πελάτες που εκτέθηκαν στον Covid 19 δέχτηκαν τις υπηρεσίες από τον κομμωτή στην περιοχή Γκρέιτ Κλιπς, δήλωσε αξιωματούχος των υγειονομικών αρχών στην Κομητεία Σπρίνγκφιλντ-Γκριν. Πρόσθεσε ότι και τα 84 άτομα καθώς και άλλοι επτά συνεργάτες του ασυνείδητου κομμωτή πρόκειται να ενημερωθούν ότι ο ίδιος έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς ο κομμωτής διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο πιστεύεται πως αυτό έγινε ενόσω ταξίδευε. Ο ίδιος εργάστηκε από τις 12 έως τις 20 Μαΐου, σε μια περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας επιτρεπόταν η λειτουργία σε κομμωτήρια και κουρεία στο Μιζούρι.

«Τόσο ο κομμωτής όσο και οι πελάτες του φορούσαν μάσκες. Οι 84 πελάτες που πιθανώς να εκτέθηκαν άμεσα θα ειδοποιηθούν από του υπουργείο Υγείας και θα υποβληθούν σε τεστ, όπως το ίδιο θα γίνει και με τους επτά συνεργάτες του», αναφέρεται σε ανακοίνωση των υγειονομικών αρχών της Κομητείας Σπρίνγκφιλντ-Γκριν.

Ο ίδιος αξιωματούχος, πάντως, δεν παρείχε λεπτομέρειες ως προς την ταυτότητα ή την κατάσταση της υγείας του κομμωτή.
Την ίδια στιγμή, πάντως, οι Αρχές προσπαθούν να ιχνηλατήσουν όλα τα σημεία, στα οποία είχε βρεθεί ο κομμωτής. Μεταξύ αυτών, ένα εμπορικό κέντρο, ένα γαλακτοπωλείο κι ένα φαρμακείο της Κομητείας. Καλούν, μάλιστα, όσους βρέθηκαν στα συγκεκριμένα μέρη να επικοινωνήσουν με τις κατά τόπους υγειονομικές υπηρεσίες και να υποβληθούν σε τεστ έναντι του Covid 19.
Υπολογίζεται ότι στις ΗΠΑ περισσότεροι από 96.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 1,6 εκατομμύρια, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Τζονς Χοπκινς. Μόνο στην πολιτεία του Μιζούρι, έχουν διαγνωστεί περίπου 12.000 κρούσματα, ενώ οι νεκροί ξεπερνούν τους 600.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου