Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Ο Μαραθώνιος της Βοστώνης ακυρώθηκεΠαρασκευή, 29 Μαΐου, 2020
O δήμαρχος της Βοστώνης ανακοίνωσε ότι ο Μαραθώνιος της Βοστώνης (124ος) που είχε αναβληθεί από τον περασμένο Απρίλιο λόγο του κορωνοϊού και θα γινόταν στις 14 Σεπτεμβρίου τελικά δεν θα γίνει.  Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος και το Boston Marathon Athletic Association.

Να σημειώσουμε ότι ο Μαραθώνιος της Βοστώνης είναι ο δεύτερος αρχαιότερος.  Πρόωρος είναι ο Μαραθώνιος δρόμος της Αθήνας που έγινε κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 1896.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου