Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

«Βάλτε πλάτη» η έκκληση υπουργών για τους λαθραίους/πρόσφυγες που μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα

Όχι κύριε/κυρία υπουργέ, όχι κύριε/κυρία πολιτικέ
του κάθε κόμματος... και τελείας

«ΟΧΙ, Ξέφραγο Αμπέλι η Ελλάς»

Επειδή εγκατέλειψαν την πατρίδα τους γιατί η Τουρκία και τα άλλα κράτη έχουν χάρτινα σύνορα φταίει η Ελλάδα και οι Έλληνες;  Εάν εσείς οι πολιτικοί και οι υπουργοί δεν μπορείτε να προστατέψετε την Ελλάδα και τους Έλληνες να τα παρατήσετε, κυβερνώντες και αντί-κυβερνώντες.

Δεν είναι οικονομικοί μετανάστες!  Οι οικονομικοί μετανάστες πήγαν, πήγαμε, στις χώρες με χαρτιά, με νόμιμα χαρτιά, και με τη σύμβαση εργασίας ή με πρόσκληση συγγενή που ήταν υποχρεωμένος να βοηθήσει.  Εάν θέλουν οι Έλληνες πολιτικοί να βοηθήσουν να τους πάρουν στα σπίτια τους.
Να αρχίσουν να μιλάνε για λαθραίους και να τους «φορτώσουν» στα καράβια και τα τρένα και να τους πάνε πίσω στις χώρες τους ή σε αυτές τις χώρες που οι ηγέτες τους βγάζουν κροκοδείλια δάκρυα.

Χθες έβγαλαν οι άνθρωποι τα γεωργικά μηχανήματα
αύριο θα αναγκαστούν να βγάλουν τα όπλα;


Και εμείς, "τα αδέρφια", "οι μετανάστες", "οι απόδημοι", 
και όπως μας λένε;
Εμείς, που πάμε τα δολάρια στην Ελλάδα, που τρέχουμε σε διαδηλώσεις, σε συλλαλητήρια για τα δίκαια της Ελλάδας για τα ιδανικά, για τις παρελάσεις, για τη θρησκεία.  Γιατί τα κάνουμε όλα αυτά;  

Τελικά για εμάς, τι έκαναν οι πολιτικοί και όλοι αυτοί

οι έμμισθοι για εμάς, τους Ομογενείς;  Θα κάνουν τίποτα;


Μήπως πρέπει να αλλάξουμε ρότα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου