Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

«Βάλτε πλάτη» η έκκληση υπουργών για τους λαθραίους/πρόσφυγες που μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα

Όχι κύριε/κυρία υπουργέ, όχι κύριε/κυρία πολιτικέ
του κάθε κόμματος... και τελείας

«ΟΧΙ, Ξέφραγο Αμπέλι η Ελλάς»

Επειδή εγκατέλειψαν την πατρίδα τους γιατί η Τουρκία και τα άλλα κράτη έχουν χάρτινα σύνορα φταίει η Ελλάδα και οι Έλληνες;  Εάν εσείς οι πολιτικοί και οι υπουργοί δεν μπορείτε να προστατέψετε την Ελλάδα και τους Έλληνες να τα παρατήσετε, κυβερνώντες και αντί-κυβερνώντες.

Δεν είναι οικονομικοί μετανάστες!  Οι οικονομικοί μετανάστες πήγαν, πήγαμε, στις χώρες με χαρτιά, με νόμιμα χαρτιά, και με τη σύμβαση εργασίας ή με πρόσκληση συγγενή που ήταν υποχρεωμένος να βοηθήσει.  Εάν θέλουν οι Έλληνες πολιτικοί να βοηθήσουν να τους πάρουν στα σπίτια τους.
Να αρχίσουν να μιλάνε για λαθραίους και να τους «φορτώσουν» στα καράβια και τα τρένα και να τους πάνε πίσω στις χώρες τους ή σε αυτές τις χώρες που οι ηγέτες τους βγάζουν κροκοδείλια δάκρυα.

Χθες έβγαλαν οι άνθρωποι τα γεωργικά μηχανήματα
αύριο θα αναγκαστούν να βγάλουν τα όπλα;


Και εμείς, "τα αδέρφια", "οι μετανάστες", "οι απόδημοι", 
και όπως μας λένε;
Εμείς, που πάμε τα δολάρια στην Ελλάδα, που τρέχουμε σε διαδηλώσεις, σε συλλαλητήρια για τα δίκαια της Ελλάδας για τα ιδανικά, για τις παρελάσεις, για τη θρησκεία.  Γιατί τα κάνουμε όλα αυτά;  

Τελικά για εμάς, τι έκαναν οι πολιτικοί και όλοι αυτοί

οι έμμισθοι για εμάς, τους Ομογενείς;  Θα κάνουν τίποτα;


Μήπως πρέπει να αλλάξουμε ρότα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου