Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

Ηλεία: Έφτασαν οι πρώτοι μετανάστες στην Ιερά Μόνη Κάτω Δίβρης
Καλώς τους δεχτήκαμε 

Έφτασαν το πρωί της Πέμπτης οι πρώτες οικογένειες μεταναστών στην

Ιερά Μόνη Κάτω Δίβρης Ηλείας.

Λές να τους κάνει χριστιανούς ο Γερμανός;
Άντε και... εκλογικές κάρτες.  Που; Στη Δίβρη των μεγάλων πολιτικών: Στεφανόπουλου, Γιαννόπουλου, Πολυζωγόπουλου, Πετραλιά.   Άντε και του "παγκόσμιου" Βασιλακόπουλου. (Βλέπε μπάσκετ).
Νερό τρεχούμενο έχει και σιγά - σιγά θα φτιάξουν και δικό τους μαχαλά.  Να που ο γιατρός Σωτήρης Σωτηρόπουλος με τον "ΤΕΛΑΛΗ" του δεν το είχε προβλέψει.
Αλλά να μη ξεχνάμε και το "Κούμανι και Αντρώνι, ο θεός να σε γλυτώνει και εάν περάσεις κι απ' τη Δίβρη θα σε φάει το μαύρο φίδι"  Αυτό για τους Τούρκους... Τώρα για τους Αφγανούς... κάτι νέο θα βγάλουν.  Άλλοι κάνουν πολέμους και διαλύουν κράτη κι άλλοι την πληρώνουν.  Ζήτω η Δίβρη!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com στην πλειονότητά τους είναι Αφγανοί ενώ ο συνολικός αριθμός των ατόμων αυτών ανέρχεται στους 102.
Στην υποδοχή τους βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεωργιόπουλος καθώς κι ο αντιδήμαρχος κ.Αρβανίτης.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου