Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

Ηλεία: Έφτασαν οι πρώτοι μετανάστες στην Ιερά Μόνη Κάτω Δίβρης
Καλώς τους δεχτήκαμε 

Έφτασαν το πρωί της Πέμπτης οι πρώτες οικογένειες μεταναστών στην

Ιερά Μόνη Κάτω Δίβρης Ηλείας.

Λές να τους κάνει χριστιανούς ο Γερμανός;
Άντε και... εκλογικές κάρτες.  Που; Στη Δίβρη των μεγάλων πολιτικών: Στεφανόπουλου, Γιαννόπουλου, Πολυζωγόπουλου, Πετραλιά.   Άντε και του "παγκόσμιου" Βασιλακόπουλου. (Βλέπε μπάσκετ).
Νερό τρεχούμενο έχει και σιγά - σιγά θα φτιάξουν και δικό τους μαχαλά.  Να που ο γιατρός Σωτήρης Σωτηρόπουλος με τον "ΤΕΛΑΛΗ" του δεν το είχε προβλέψει.
Αλλά να μη ξεχνάμε και το "Κούμανι και Αντρώνι, ο θεός να σε γλυτώνει και εάν περάσεις κι απ' τη Δίβρη θα σε φάει το μαύρο φίδι"  Αυτό για τους Τούρκους... Τώρα για τους Αφγανούς... κάτι νέο θα βγάλουν.  Άλλοι κάνουν πολέμους και διαλύουν κράτη κι άλλοι την πληρώνουν.  Ζήτω η Δίβρη!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com στην πλειονότητά τους είναι Αφγανοί ενώ ο συνολικός αριθμός των ατόμων αυτών ανέρχεται στους 102.
Στην υποδοχή τους βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεωργιόπουλος καθώς κι ο αντιδήμαρχος κ.Αρβανίτης.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου