Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση για οικονομική ενίσχυση της επανεκλογής του δημάρχου Βοστώνης

 


Ο Βασίλης Καυκάς πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, ο δήμαρχος Βοστώνης Μάρτυ Γουόλς (μέσον) και ο δήμαρχος του Λόουελ Βασίλης Σαμαράς στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας του 2018. Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ομάδα ομογενών από τη Βοστώνη και τα προάστια της διοργανώνει εκδήλωση για την οικονομική υποστήριξη της υποψηφιότητα του δημάρχου Βοστώνης Martin Walsh. Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου από τις 6 έως τις 8 το εσπέρας  στο εστιατόριο Sofia Italian Steakhouse, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 1430 VFW Parkway West Roxbury, ενώ θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως και θα μιλήσει ο δήμαρχος.
Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων (Fund Raising» για την προεκλογική εκστρατεία αγώνα και την επανεκλογή του ως δήμαρχος της Βοστώνης.
Ο δήμαρχος Βοστώνης Martin Walsh είναι φιλέλληνας, υποστηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες και τις εκδηλώσεις της Ομογένειας της Βοστώνης, εκ των οποίων κορυφαία είναι η ετήσια παρέλαση για την εθνική μας γιορτή της 25ηης Μαρτίου, της Επανάστασης του 1821 η οποία οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Τούρκους.
Οι παρευρεθέντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν, γνωρίσουν και φωτογραφηθούν με τον δήμαρχο. Το ποσό της συνεισφοράς μπορεί να κυμανθεί από $50 μέχρι και $1,000 δολάρια που είναι το ανώτερο που προβλέπεται από τους κανονισμούς.
Ανάμεσα στους διοργανωτές της εκδήλωσης συμπεριλαμβάνονται η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, ο Δημήτρης Μπίτσικας, ο Βασίλης Καυκάς, ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Ματθαίος, η Ελισάβετ Παπασλή και ο Λευτέρης Τραβαγιάκης.
Οι διοργανωτές κάνουν θερμή έκκληση προς τους ομογενείς της Βοστώνης να δώσουν το παρών και την συνεισφορά τους ό,τι επιθυμεί ο καθένας και επίσης να φέρουν μαζί τους και κάποιον συγγενή ή φίλο τους ώστε να υπάρχει μία ευπρόσωπη παρουσία της Ομογένειας.
Υπενθυμίζεται ότι δρομολογείται η αδελφοποίηση της Βοστώνης με την Αθήνα όπως είχε γράψει εκτεταμένα ο «Εθνικός Κήρυκας» σε σχετική συνέντευξη του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, Βασίλη Καυκά, γεγονός το οποίο υιοθέτησε ο δήμαρχος κ. Martin Walsh από την πρώτη στιγμή.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου