Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση για οικονομική ενίσχυση της επανεκλογής του δημάρχου Βοστώνης

 


Ο Βασίλης Καυκάς πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, ο δήμαρχος Βοστώνης Μάρτυ Γουόλς (μέσον) και ο δήμαρχος του Λόουελ Βασίλης Σαμαράς στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας του 2018. Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ομάδα ομογενών από τη Βοστώνη και τα προάστια της διοργανώνει εκδήλωση για την οικονομική υποστήριξη της υποψηφιότητα του δημάρχου Βοστώνης Martin Walsh. Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου από τις 6 έως τις 8 το εσπέρας  στο εστιατόριο Sofia Italian Steakhouse, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 1430 VFW Parkway West Roxbury, ενώ θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως και θα μιλήσει ο δήμαρχος.
Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων (Fund Raising» για την προεκλογική εκστρατεία αγώνα και την επανεκλογή του ως δήμαρχος της Βοστώνης.
Ο δήμαρχος Βοστώνης Martin Walsh είναι φιλέλληνας, υποστηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες και τις εκδηλώσεις της Ομογένειας της Βοστώνης, εκ των οποίων κορυφαία είναι η ετήσια παρέλαση για την εθνική μας γιορτή της 25ηης Μαρτίου, της Επανάστασης του 1821 η οποία οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Τούρκους.
Οι παρευρεθέντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν, γνωρίσουν και φωτογραφηθούν με τον δήμαρχο. Το ποσό της συνεισφοράς μπορεί να κυμανθεί από $50 μέχρι και $1,000 δολάρια που είναι το ανώτερο που προβλέπεται από τους κανονισμούς.
Ανάμεσα στους διοργανωτές της εκδήλωσης συμπεριλαμβάνονται η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, ο Δημήτρης Μπίτσικας, ο Βασίλης Καυκάς, ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Ματθαίος, η Ελισάβετ Παπασλή και ο Λευτέρης Τραβαγιάκης.
Οι διοργανωτές κάνουν θερμή έκκληση προς τους ομογενείς της Βοστώνης να δώσουν το παρών και την συνεισφορά τους ό,τι επιθυμεί ο καθένας και επίσης να φέρουν μαζί τους και κάποιον συγγενή ή φίλο τους ώστε να υπάρχει μία ευπρόσωπη παρουσία της Ομογένειας.
Υπενθυμίζεται ότι δρομολογείται η αδελφοποίηση της Βοστώνης με την Αθήνα όπως είχε γράψει εκτεταμένα ο «Εθνικός Κήρυκας» σε σχετική συνέντευξη του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, Βασίλη Καυκά, γεγονός το οποίο υιοθέτησε ο δήμαρχος κ. Martin Walsh από την πρώτη στιγμή.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου