Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση για οικονομική ενίσχυση της επανεκλογής του δημάρχου Βοστώνης

 


Ο Βασίλης Καυκάς πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, ο δήμαρχος Βοστώνης Μάρτυ Γουόλς (μέσον) και ο δήμαρχος του Λόουελ Βασίλης Σαμαράς στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας του 2018. Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ομάδα ομογενών από τη Βοστώνη και τα προάστια της διοργανώνει εκδήλωση για την οικονομική υποστήριξη της υποψηφιότητα του δημάρχου Βοστώνης Martin Walsh. Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου από τις 6 έως τις 8 το εσπέρας  στο εστιατόριο Sofia Italian Steakhouse, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 1430 VFW Parkway West Roxbury, ενώ θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως και θα μιλήσει ο δήμαρχος.
Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων (Fund Raising» για την προεκλογική εκστρατεία αγώνα και την επανεκλογή του ως δήμαρχος της Βοστώνης.
Ο δήμαρχος Βοστώνης Martin Walsh είναι φιλέλληνας, υποστηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες και τις εκδηλώσεις της Ομογένειας της Βοστώνης, εκ των οποίων κορυφαία είναι η ετήσια παρέλαση για την εθνική μας γιορτή της 25ηης Μαρτίου, της Επανάστασης του 1821 η οποία οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Τούρκους.
Οι παρευρεθέντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν, γνωρίσουν και φωτογραφηθούν με τον δήμαρχο. Το ποσό της συνεισφοράς μπορεί να κυμανθεί από $50 μέχρι και $1,000 δολάρια που είναι το ανώτερο που προβλέπεται από τους κανονισμούς.
Ανάμεσα στους διοργανωτές της εκδήλωσης συμπεριλαμβάνονται η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, ο Δημήτρης Μπίτσικας, ο Βασίλης Καυκάς, ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Ματθαίος, η Ελισάβετ Παπασλή και ο Λευτέρης Τραβαγιάκης.
Οι διοργανωτές κάνουν θερμή έκκληση προς τους ομογενείς της Βοστώνης να δώσουν το παρών και την συνεισφορά τους ό,τι επιθυμεί ο καθένας και επίσης να φέρουν μαζί τους και κάποιον συγγενή ή φίλο τους ώστε να υπάρχει μία ευπρόσωπη παρουσία της Ομογένειας.
Υπενθυμίζεται ότι δρομολογείται η αδελφοποίηση της Βοστώνης με την Αθήνα όπως είχε γράψει εκτεταμένα ο «Εθνικός Κήρυκας» σε σχετική συνέντευξη του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, Βασίλη Καυκά, γεγονός το οποίο υιοθέτησε ο δήμαρχος κ. Martin Walsh από την πρώτη στιγμή.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου