Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Λιμάνι Κατακόλου: (Δωρεάν) προέκταση στις προβλήτες μέσω Νορβηγίας!


Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2019
Μετά από συνάντηση Αντωνακόπουλου με στελέχη του υπ. Ανάπτυξης
Με κέρδος την ευκαιρία να αποκτήσει το λιμάνι του Κατακόλου την επέκταση των υπαρχόντων προβλητών του και μάλιστα δωρεάν, συνοδεύτηκε η χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα του δήμαρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου. Ο κ. Αντωνακόπουλος συμμετείχε σε συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης όπου και θα μεταβεί εκ νέου στις 13 Νοεμβρίου προκειμένου –σε νέα συνάντηση- να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες…
Ο κ. Αντωνακόπουλος συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Παπαδημητρίου και τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νίκο Ψάρρη, ενώ στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, συμμετείχαν στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και του υπουργείου Ναυτιλίας.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το ενδεχόμενο το λιμάνι του Κατακόλου να είναι ένα από τα δυο (σ.σ. μαζί με αυτό του Ναυπλίου), όπου Νορβηγική εταιρεία –μέσω προγράμματος, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση με τίτλο «Ελληνικά λιμάνια»- θα διαθέσει, δωρεάν, την απαραίτητη τεχνογνωσία για να επεκταθούν οι προβλήτες του. Η προέκταση των προβλητών θα πραγματοποιηθεί μέσω πτυσσόμενης κατασκευής.
Αναμφίβολα μια τέτοια εξέλιξη είναι γεγονός ότι μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τις αναπτυξιακές προοπτικές του λιμανιού του Κατακόλου αφού θα είναι εφικτό στις προβλήτες του να «δέσει» μεγαλύτερος αριθμός πλοίων και δη κρουαζιερόπλοιων.
Όσον αφορά το θέμα του υδατοδρομίου στο Κατάκολο –και την εκκρεμούσα περιβαλλοντική μελέτη- πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν επίσης ευχάριστα νέα καθώς αναμένεται να υποβληθεί ολοκληρωμένος φάκελος στο υπουργείο Μεταφορών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης του έργου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου