Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Λιμάνι Κατακόλου: (Δωρεάν) προέκταση στις προβλήτες μέσω Νορβηγίας!


Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2019
Μετά από συνάντηση Αντωνακόπουλου με στελέχη του υπ. Ανάπτυξης
Με κέρδος την ευκαιρία να αποκτήσει το λιμάνι του Κατακόλου την επέκταση των υπαρχόντων προβλητών του και μάλιστα δωρεάν, συνοδεύτηκε η χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα του δήμαρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου. Ο κ. Αντωνακόπουλος συμμετείχε σε συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης όπου και θα μεταβεί εκ νέου στις 13 Νοεμβρίου προκειμένου –σε νέα συνάντηση- να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες…
Ο κ. Αντωνακόπουλος συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Παπαδημητρίου και τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νίκο Ψάρρη, ενώ στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, συμμετείχαν στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και του υπουργείου Ναυτιλίας.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το ενδεχόμενο το λιμάνι του Κατακόλου να είναι ένα από τα δυο (σ.σ. μαζί με αυτό του Ναυπλίου), όπου Νορβηγική εταιρεία –μέσω προγράμματος, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση με τίτλο «Ελληνικά λιμάνια»- θα διαθέσει, δωρεάν, την απαραίτητη τεχνογνωσία για να επεκταθούν οι προβλήτες του. Η προέκταση των προβλητών θα πραγματοποιηθεί μέσω πτυσσόμενης κατασκευής.
Αναμφίβολα μια τέτοια εξέλιξη είναι γεγονός ότι μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τις αναπτυξιακές προοπτικές του λιμανιού του Κατακόλου αφού θα είναι εφικτό στις προβλήτες του να «δέσει» μεγαλύτερος αριθμός πλοίων και δη κρουαζιερόπλοιων.
Όσον αφορά το θέμα του υδατοδρομίου στο Κατάκολο –και την εκκρεμούσα περιβαλλοντική μελέτη- πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν επίσης ευχάριστα νέα καθώς αναμένεται να υποβληθεί ολοκληρωμένος φάκελος στο υπουργείο Μεταφορών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης του έργου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου