Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τέλος ο Δέλλας από τον πάγκο της ΑΕΚ, αναλαμβάνει ο Μανωλάς

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2015

Γιατί είπε ότι τα 4 που έφαγε από τον Ολυμπιακό ήταν λίγα!

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. Ο 39χρονος προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ, μετά από 25, χρόνια θητείας.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League.
Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».
Σε ότι αφορά τον νέο προπονητή που αναζητά η ΑΕΚ. Η περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ έχει συζητηθεί και «παίζει» πιο δυνατά από κάθε άλλη, η περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ.
Η ΠΑΕ έχει κάνει ήδη επαφές με τον Ισπανό (επί των ημερών του οποίου κατακτήθηκε ο τελευταίος τίτλος της ομάδας) και παρόλο που έχουν τεθεί υπόψη της κι άλλα ονόματα ξένων προπονητών, τον έχει τη δεδομένη στιγμή ως απόλυτη προτεραιότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου