Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Πήγαν να προσκυνήσουν και... έκλεψαν το λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους!

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, 2015

Μόνο για... τουρισμό δεν επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στα Καλάβρυτα το μεσημέρι της Τρίτης δύο Ρουμάνοι τουρίστες, αφού έβαλαν στο μάτι το λείψανο (αριστερό χέρι) του Αγίου Χαραλάμπους, που φυλάσσεται στο μοναστήρι!
Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφτασαν μαζί ένα γκρουπ τουριστών, ιερέων και λαϊκών, λίγο πριν από τις 15:00 και, αφού περιεργάστηκαν τον χώρο, μάλλον δελεάστηκαν από το λείψανο και θέλησαν να το κλέψουν.
Με την κλασική πια μέθοδο της απασχόλησης, ξεγέλασαν τους ανυποψίαστους μοναχούς και άρπαξαν το λείψανο και εξαφανίστηκαν.
Οι μοναχοί, ελάχιστα λεπτά μετά, ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες. Αξιοποιώντας άμεσα τις πληροφορίες από τις μαρτυρίες των μοναχών, εντόπισαν τους ιερόσυλους κλέφτες και τους προσήγαγαν.
Πολύ γρήγορα, οι δύο Ρουμάνοι ομολόγησαν την πράξη τους και υπέδειξαν το σημείο όπου έκρυψαν το λείψανο προσωρινά, με στόχο να το έπαιρναν μαζί τους κατά την αυριανή τους αναχώρηση για τη χώρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου