Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Καλώς τον κ. Πασσιά, ο Αλέξης αλλάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τα φώτα του λαού, μυστικός δείπνος Ιερώνυμου – Αλέξη

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2015

Του Θεόδωρου Καλμούκου

Μεταξύ Σοβαρού & Αστείου από την Σελίδα:
"ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ"
Το σκάνδαλο του π. Γεωργίου Πασσιά, ο οποίος από πρωτοπρεσβύτερος που προσαγορευόταν μέχρι τώρα φορώντας μεγάλους σταυρούς, κομποσκοίνια και χαϊμαλιά, του λοιπού θα είναι και θα λέγεται και υπό πάντων θα γινώσκεται ως κύριος Πασσιάς, αφού πλέον αντί ράσα και καλυμμαύχια θα φορεί παντελόνια και σακάκια με γραβάτα ή μη εξαρτάται από το γούστο του, διότι πλέον θα είναι λαϊκός. Τα δε πνευματικά του παιδιά, όπως το έγραψε και στο γράμμα του, θα πρέπει να ψάξουν να βρουν άλλον πνευματικό πατέρα και ποδηγέτη για να καθοδηγεί τις ψυχές τους.
Η Επαρχιακή Σύνοδος υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου, Αδέλφια μου Ελληνες, έδρασε αμέσως και έπραξε τα προσήκοντα όπως σας πληροφόρησε εγκαίρως και εγκύρως ο «Ε.Κ.» και τώρα ευχόμαστε στο καθάρισμα και άλλων διαφόρων διαστροφικών τύπων που εξακολουθούν να κρύβονται κάτω από τα ράσα και τα καλυμμαύχια. Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος απέδειξε με την περίπτωση του Πασσιά πως το λέγει η καρδιά του και καλό θα είναι να προχωρήσει και σε άλλους μικρούς και μεγάλους οι οποίοι δεν έπρεπε να είχαν γίνει ποτέ Αρχιμανδρίτες και ιεράρχες. Καθαρές κουβέντες. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι έγγαμοι «αμφίπολοι» οι οποίοι έπρεπε να είχαν καθαιρεθεί ήδη. Αλλά σιγά σιγά.
Ο Αλέξης είπε με στεντόρεια φωνή «ανοίγω τον ΣΥΡΙΖΑ -Τέλος στην παραλειτουργία μέσα στο κόμμα», εννοώντας τον Λαφαζάνη και τα λοιπά φευγάτα συντρόφια ανάμεσά τους και ο Γιάνης με το ένα ν – το γέλιο που κάναμε και μ’ αυτόν ε; – και τη συντρόφισσα Ζωή, την οποία αποκαθήλωσαν οι εξουσιαστές Συριζαίοι ακόμα και από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Βουλής και δημιουργήθηκε κενό. Και κλάμα η Ζωή!
Οχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις ολόκληρες ώρες διήρκεσε το γεύμα του Αλέξη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο οποίο παρακάθισε και ο Παππάς, εννοώ ο υπουργός Νίκος Παππάς μη τύχει και πάει ο νους σας σε κανέναν άλλο παππά. Έφαγαν νηστίσιμα, λέγει, επειδή ήταν Τετάρτη. Μπράβο τους, είναι προτιμότερο να τρώνε παρά να τρώγονται. Να μου το θυμάστε, όπως πηγαίνουν τα πράγματα στο τέλος ο Ιερώνυμος θα τον κατηχήσει τον Αλέξη και θα τον μάθει να κάνει και τον σταυρό έστω και με το αριστερό του χέρι λόγω αγκυλωτής ιδεοληψίας. Δύσμοιρη Ελλάς!
Ο Μητρόπουλος ο πάλαι ποτέ αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος έμεινε εκτός νυμφώνος ανακάλυψε ξαφνικά πως «υπάρχει κενό εξουσίας στην Αριστερά» και το ακόμα πιο φοβερό και τρανταχτό πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε σε έναν ακραίο νεο-θατσερισμό». Αν είναι δυνατόν τέτοια μετάλλαξη το κόμμα των οραμάτων και των αριστερών στροφών που έφτασε από το πουθενά στην εξουσία λόγω του ερέβους της κομματοκρατίας του ΧΑΣΟΚ και της Νέας Δημοπρασίας.
Ο νέος πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Βούτσης με το όνομα το τολμά, Αδέλφια μου Ελληνες, προωθεί βουτιά ύψους 10% στη βουλευτική αποζημίωση – τέλος και στο αφορολόγητο. Μπράβο του, καιρός ήταν. Βέβαια θα γινόταν ήρωας στα μάτια του ελληνικού λαού αν ο μισθός των βουλευτών γινόταν όμοιος με τον κατώτατο μισθό των Ελλήνων πολιτών για να δουν τι θα πει φτώχεια και εξαθλίωση.
Και για να μη ξεχνιόμαστε η βουλευτική αποζημίωση είναι ίση με τις απολαβές του προέδρου του Αρείου Πάγου σύμφωνα με το Ζ’ Ψήφισμα του 1975, το οποίο έχει συνταγματική ισχύ, και έτσι παγίως θεωρείτο ότι δεν μπορεί να γίνεται λόγος για μείωση ή αύξησή της. Για να δούμε ο Βούτσης θα τα καταφέρει
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ
;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου