Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Κοιτάξτε την Μέρκελ με τσαντόρ

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, 2015
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ

Το ARD «έντυσε» την Μέρκελ με τσαντόρ - Ξεσπούν οι θεατές

Για προώθηση της ισλαμοφοβίας κατηγορείται ένα γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι που παρουσίασε μια φωτογραφία της Άγκελας Μέρκελ με την παραδοσιακή ισλαμική ενδυμασία.

Το ARD «έντυσε» την Μέρκελ με τσαντόρ - Ξεσπούν οι θεατές
Η επεξεργασμένη εικόνα που δείχνει την γερμανίδα καγκελάριο με τσαντόρ, το ένδυμα που φορούν οι περισσότερες γυναίκες στο Ιράν, με φόντο μιναρέδες, χρησιμοποιήθηκε κατά την διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με την εισροή μεταναστών στη Γερμανία και το κατά πόσο θα υπάρξει κλιμάκωση του ποσοστού τους.

Το δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι ARD δήλωσε πως η εικόνα είχε στόχο την «σάτιρα» αλλά πρόσθεσε πως «λυπάται που ορισμένοι άνθρωποι διαφώνησαν» με αυτό το πορτρέτο της Μέρκελ.

Το θέμα αυτό προκάλεσε έντονες συζητήσεις στην επίσημη σελίδα του καναλιού στο Facebook, με κάποιους θεατές να κατηγορούν τον τηλεοπτικό σταθμό για προσφυγή σε αντι-μουσουλμανική προπαγάνδα ενώ άλλοι περιέγραψαν την μεταναστευτική κρίση ως το «Κουτί της Πανδώρας».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου