Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Προαναγγέλλει «αντάρτικο» ο Αχαιός Νίκος Νικολόπουλος;

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, 2015

Ακόμα και ως προαναγγελία ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκου Νικολόπουλου εκλαμβάνεται η πρόσκληση που απέστειλε μέσω του κόμματός του στους δημοσιογράφους. 
Ο κύριος Νικολόπουλος ενημερώνει πως το μεσημέρι της Τρίτης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Συνδιάσκεψης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, του οποίου είναι ο ιδρυτής, αναφορικά με την «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος».
Ο -μέχρι ώρας τουλάχιστον- βουλευτής της συγκυβέρνησης έχει επανειλημμένως εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την μη υπουργοποίησή του, ενώ με σήμερα έγινε γνωστό πως δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί ούτε μεταξύ όσων αναλαμβάνουν κρίσιμους κοινοβουλευτικούς ρόλους για τους Ανεξάρτητους Ελληνες. 
Η πρόσκληση του Νίκου Νικολόπουλου: 
«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς… 
Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!
Νίκος Ι. Νικολόπουλος 
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου