Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Προφυλακίστηκε ο Κώστας Δαφέρμος

Σάββατο, 10/10/15
Άλλος ένας στη φυλακή.  Τα "ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ" όμως κυκλοφορούν ελεύθεροι!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Προφυλακίστηκε ο Κώστας Δαφέρμος


Στην φυλακή οδηγήθηκε ο επιχειρηματίας Κώστας Δαφέρμος, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς Νίκου Τσιρώνη, για κακουργηματικές κατηγορίες σχετικά με παράνομες αμοιβές, που φέρονται να διακινήθηκαν για την αγορά των ρωσικών συστημάτων Kornet από το υπουργείο Άμυνας.
Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας όπλων, κλήθηκε να λογοδοτήσει για ποσό 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο έδωσε στον πρώην Διευθυντή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων του ΥΕΘΑ και συγκατηγορούμενό του στην υπόθεση, Αντώνη Κάντα.
Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο συγκατηγορούμενοι του επιχειρηματία αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και χρηματική εγγύηση 80 χιλιάδων ευρώ ο καθένας . Πρόκειται για τον γιο του κ. Δαφέρμου και ένα 80χρονο, στελέχη εμπλεκόμενης εταιρίας που συνελήφθησαν την Δευτέρα, όπως και ο επιχειρηματίας, μετά από εντάλματα του ανακριτή. Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί για την υπόθεση, είναι σε βαθμό κακουργήματος και αφορούν τα αδικήματα της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας σε συνδυασμό με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου