Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πολύ κόσμος στον εορτασμό των 20 χρόνων για το Ελληνικό Τηλεοπτικό Πρόγραμμα BNN of Boston


Κατάμεστη ήταν χθες βράδυ η αίθουσα του πολυτελούς κέντρου Venezia of Boston (παραθαλάσσιο εστιατόριο). Όπου εορτάστηκαν τα 20 χρόνια του Ελληνικού τηλεοπτικού προγράμματος της Βοστώνης ΒΝΝ.
Ο κόσμος άρχισε να καταφτάνει πριν τις 6:00μ.μ. Ενώ το πρόγραμμα άρχισε στις 7:30 με παρουσιάστριες δύο νέες ελληνοπούλες δικηγόροι την Σοφία Λίνγκος και την Παναγιώτα Παππά.
Μίλησαν ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού Curtis Henderson ενώ τον ακολούθησε η μικρούλα Μάκγυ Πατσαούρα (κόρη της Ελένης Βιδάλη).
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς στην ομιλία του μεταξύ των άλλων είπε “Ήρθαμε να εορτάσουμε τα 20 χρόνια του Ελληνικού Τηλεοπτικού Προγράμματος της Βοστώνης και ευχαριστούμε την Ελένη Βιδάλη και τον συνεργάτη της Θανάση Χαμπέρη για την αφιλοκερδή προσφορά τους. Το Ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα ενημερώνει και διασκεδάζει, ενώ παράλληλα διατηρεί την Ελληνική Γλώσσα την Ελληνική κουλτούρα και την Πίστη μας. Τους ευχαριστούμε γιατί κάθε Δευτέρα βράδυ, με χιόνια και με πάγους για 20 χρόνια και κάποιες φορές ακόμα και όταν η υγεία δεν το επιτρέπει ήταν εκεί η Ελένη Βιδάλη και από τη Δημόσια Τηλεόραση της Βοστώνης φέρνοντας τα Ελληνικά στο σπίτι αυτών που κατοικούν στη Βοστώνη αλλά και σε όλο τον κόσμο δια μέσου του διαδικτύου.” Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον διευθυντή της Δημόσια τηλεόρασης Curtis Henderson που δίνει το δικαίωμα δια μέσου της Ελένης Βιδάλη να παρουσιάζεται το Ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Στη συνέχεια μίλησε ο Θανάσης Χαμπέρης για το τηλεοπτικό πρόγραμμα και για τη 10ετή συνεργασία του με την Ελένη Βιδάλη.
Ακολούθησε το νεανικό χορευτικό συγκρότημα που χόρεψε σε ήχους αμερικάνικης μουσικής.
Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης της Βοστώνης βράβευσαν το Ελληνικό Τηλεοπτικό Πρόγραμμα και την Ελένη Βιδάλη για τα 20 χρόνια και ακολούθησε στο βήμα η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Ιφιγένεια Καναρά η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι 20 χρόνια είναι πολύ μεγάλη χρονική περίοδο και έδωσε συγχαρητήρια στην Ελένη Βιδάλη.
Ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος ακολούθησε στο βήμα και έδωσε συγχαρητήρια στην Ελένη Βιδάλη και τον Θανάση Χαμπέρη για την προσφορά τους και τους ευχήθηκε να εορτάσουμε και άλλα 20 χρόνια.
Η Ελένη Βιδάλη πήγε στο βήμα όπου βαθύτατα συγκινημένη ευχαρίστησε όλους και όλες “ο εορτασός δεν γίνεται για μένα, γίνεται για εσάς, γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχε καμία σημασία. Σας ευχαριστώ” είπε με δάκρυα χαράς συγκινήσεως.
Στη συνέχεια το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Παναγίας Σουμελάς χόρεψε ποντιακούς χορούς και ακολούθησε χορός όπου συμμετείχαν οι περισσότεροι των παρευρηθέντων.

Μεταξύ των άλλων είδαμε και τους: Κύριο και κυρία Θανάση Γαλάνη, το ζεύγος Θέμη Βούλγαρη, τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Θέμη Καρατζά, τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Παπασλή με την σύζυγό του Ελευθερία μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, τα επίσης μέλη της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Ματθαίο, κ. Δημήτρη Μπίτσικα, κ. Ευάγγελο Παππά, κ. Μαρία Σπυριδοπούλου που ήταν και υπεύθυνη της βραδιάς. Το ζεύγος Θανάση και Δωροθέα Γαλάνη, το ζεύγος Δημήτρη και Μαρία Μπινιέρη, το ζεύγος Γεώργιου και Κατερίνα Σακελλάρη, το Θεόδωρο Δημητριάδη και Σταμάτη Άστρα από το Ελληνικό Ραδιοφωνικό πρόγραμμα Grecian Echoes, το ζεύγος Δημήτρη και Μαρία Μπινιέρη, το ζεύγος Καλλιόπη Ράμμου και Δημήτρη Κυπραίο, την κ. Βασιλική Τσίχλη, την πρόεδρο του Θεσσαλικού Συλλόγου Ρήγας Φεραίος κ. Άννα Μήνου, την σχεδιάστρια Παναγιώτα Μελετίδη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παναγία Σουμελά κ. Παναγιώτη Πετρίδη, το Πρόεδρο του Συλλόγου Κατερινιωτών “Τα Πιέρια” κ. Βασίλειο Βασιλειάδη με την σύζυγό του Μαρία και πάρα πολλούς άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου