Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Σήμερα Τετάρτη η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου, 2014
Αυτό λέει δημοκρατία!  Αυτοί τα λένε, αυτοί τα μαγερεύουν... και οι υπόλοιποι στη κυβέρνηση των 1+1...  Ε, καλά αυτούς θα "ακούνε";   Μετά μου λέει ο Θανάσης... λαϊκή ετυμηγορία.   Οι Υπουργοί και οι βουλευτές κάνουν ότι τους λένε τα δύο "κεφάλια".   Τώρα τι σύνταγμα και δημοκρατία...  Μήπως πάνε πίσω στο αποφασίζωμεν και διατάσωμεν;  Λέω μήπως...  
Εγώ ένα θέλω να μάθω, τι έγινε η περίφημη λίστα Λαγκάρντ με τις καταθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό;   Η Σύνταξη

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη συνάντηση πρόκειται να συνοψιστούν τα αποτελέσματα των πρώτων επαφών με την τρόικα, η οποία ξεκίνησε επισήμως σήμερα την αξιολόγηση. 
Στόχος του Μαξίμου είναι ο έλεγχος της οικονομίας να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. 
Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών, κατά την οποία κρίθηκε σκόπιμο η συνάντηση να γίνει αφού υπάρχει πρώτα μια σαφής εικόνα από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο Αντώνης Σαμαράς, πάντως, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ενημερώνεται για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ενώ δεν αποκλείεται το βράδυ να υπάρξει και νέα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου