Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Θετικός στον Εμπολα βρέθηκε ο γιατρός στη Νέα Υόρκη

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου, 2014

Δυο νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Μπέλβιου της Νέας Υόρκης φωτογραφίζονται σε ένα από τα δωμάτια απομόνωσης ασθενών με Εμπολα.Πηγή: (ΑΡ)
Θετικός στον Εμπολα βρέθηκε ο γιατρός στη Νέα Υόρκη
Θετικός στον ιό Εμπολα είναι ο γιατρός που εμφάνισε συμπτώματα της θανατηφόρου νόσου και νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα νοσοκομείου της αμερικανικής μεγαλούπολης. 
Την πληροφορία, που μετέδωσαν αρχικά οι New York Times, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο.
Ο δρ Γρεγκ Σπένσερ έχει τεθεί σε καραντίνα στο νοσοκομείο Μπέλβιου της Νέας Υόρκης και αναμένεται πλέον νέα εξέταση των δειγμάτων του από το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για να επιβεβαιωθεί το αρχικό αποτέλεσμα.
Ο γιατρός που είναι στέλεχος του Πρεσβυτεριανού νοσοκομείου της Νέας Υόρκης είχε επισκεφτεί στο πλαίσιο ανθρωπιστικής αποστολής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα την Γουινέα μία από τις τρεις χώρες της δυτικής Αφρικής που πλήττονται περισσότερο από την επιδημία.
Οι αρχές της Νέας Υόρκης έχοντας επίγνωση της ανησυχίας που προκαλεί το ενδεχόμενο ο γιατρός αυτός να έχει μολύνει και άλλους ανθρώπους στην αμερικανική μεγαλούπολη ανέφεραν ότι ο δρ Σπένσερ έχει έρθει σε επαφή με «ελάχιστους ανθρώπους» μετά την επιστροφή του από τη Γουινέα και την άφιξή του στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης στις 17 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για το τέταρτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στις ΗΠΑ και το πρώτο στην αμερικάνικη μεγαλούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου