Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Συντετριμμένη η Βέφα Αλεξιάδου στην κηδεία της κόρης της

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, 2014

Πόνος. Θλίψη. Δάκρυα. Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι της χαμογελαστής Αλεξίας προσπαθούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για το χαμό της. Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσουν πως το γεμάτο με ζωντάνια, ενέργεια και κέφι για τη ζωή κορίτσι, η δική τους Αλεξία έχει πια φύγει για το δικό της ταξίδι, στη γειτονιά των αγγέλων.
Η 41χρονη Αλεξία Αλεξιάδου, κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τετάρτης έτσι ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στη θλίψη όλη της την οικογένεια. Τραγική φιγούρα, η Βέφα, η μέχρι πριν λίγο καιρό γελαστή γεμάτη πάθος για τη ζωή γυναίκα.
Από χθες αμίλητη και παγωμένη μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη όταν την πληροφόρησαν ότι η Αλεξία έφυγε ζει το δικό της δράμα. Η κυρία Αλεξιάδου αποχαιρέτησε την κόρη της σπαράζοντας: «Αντίο κοριτσάκι μου. Αγωνίστηκες όσο μπορούσες. Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου» είπε συνοδεύοντας το παιδί της στην τελευταία του κατοικία.
Νωρίτερα, φανερά εκνευρισμένη και εξοργισμένη η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Τώρα θυμηθήκατε την κόρη μου;».
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της Αλεξίας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν να πιστέψον πώς από στιγμή σε στιγμή η 41χρονη μαγείρισσα έφυγε από τη ζωή.
Η Αλεξία Αλεξιάδου είχε δύο κόρες, ηλικίας 17 και 10 ετών. Με τη μικρότερη, την Γενοβέφα, προγραμμάτιζε ταξίδι στις ΗΠΑ σε λίγες μέρες... Ένα ταξίδι που δε θα γίνει ποτέ...
Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής ενώ η ταφή στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Η Βέφα Αλεξιάδου συντετριμμένη
Τραγική φιγούρα και ο σύζυγος της Αλεξίας. Ο Βαγγέλης Κιτσάκης γνωρίζει καλά πως πρέπει να σταθεί στα πόδια του γρήγορα, πρέπει να βρει τη δύναμη να αποχαιρετίσει τη γυναίκα υοθ και να σταθεί στο πλευρό των παιδιών βράχος. Είναι ο πόνος εκείνου που μένει πίσω και που αναλαμβάνει να διαχειριστεί το δράμα της απώλειας ως πατέρας και σύζυγος.
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook την αποχαιρετά με λόγια σπαραχτικά… «Εγώ και η οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράστασή σας στην τρομερή αυτή συμφορά που μας βρήκε. Όμως εμείς την Αλεξία πάντα θα την έχουμε κοντά μας γιατί ήταν το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου. Τώρα θα μας προστατεύει από ψηλά εκεί στις γειτονιές των αγγέλων. Καλό ταξίδι γλυκιά μου γυναικά ......δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και τα παιδιά σου θα τα βλέπεις να έχουν συνέχεια πρόοδο και να σου στέλνουν μόνο χαρές. Βαγγέλης Κιτσάκης».

Με συγκινητικά μηνύματα την αποχαιρέτησαν οι φίλοι της μέσω Facebook

Πολλά τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια της Αλεξίας μετά το ξαφνικό και τόσο άδικο και πρόωρο χαμό της που κατέκλυσαν το προφίλ της στο διαδίκτυο. Η συνάδελφός της Μαρία Λόη η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό ανέβασε ένα από τα τελευταία μηνύματα της Αλεξίας στο οποίο μιλούσαν για ένα ταξίδι που θα έκανε εκείνη στην Αμερική, ένα ταξίδι που δεν έγινε ποτέ…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου