Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του και άλειψε με αίμα το πρόσωπό του μπροστά στους μαθητές!

Στο 8ο Λύκειο Πατρών, στην περιοχή Κουκούλι, συνέβη το περιστατικό την Πέμπτη το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της 7ης ώρας του μαθήματος και συγκεκριμένα των Αγγλικών, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες.

Όπως επιβεβαίωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο καθηγητής Αγγλικών, συμφώνα με τις μαρτυρίες των μαθητών, βγήκε εκτός εαυτού, όταν δύο από τα παιδιά, στα οποία νωρίτερα δεν υπάκουσαν στην εντολή του να βγουν εκτός της τάξης, επιβάλλοντάς τους ωριαία αποβολή εξαιτίας της φασαρίας που έκαναν.
Τότε σε έξαλλη κατάσταση ο ίδιος άρπαξε τον χαρτοκόπτη και άρχισε να κόβει το χέρι του από τον αγκώνα έως και τον καρπό. Τα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε και τότε ο καθηγητής, δίχως να σταματήσει, αρχισε να πασαλείβει με τα αίματα το πρόσωπό του.
Μπροστά σε αυτό το θέαμα, τα παιδιά υπέστησαν σοκ και ένας από τους μαθητές πήγε στον Διευθυντή και τον ενημέρωσε για το περιστατικό. Ο Διευθυντής έδωσε εντολή να μεταφερθεί σε γιατρό ο καθηγητής και να απομακρυνθούν άμεσα οι μαθητές.
Ο καθηγητής Αγγλικών θα απομακρυνθεί από τη θέση του και θα εξεταστεί πλέον από αρμόδια Επιτροπή Υγείας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπηρετούσε σε άλλα σχολεία της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου