Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ο Λεωνίδας Ραπτάκης πολύ κοντά στην επανεκλογή του

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, 2014
Με επιτυχία η προεκλογική ομιλία του Γερουσιαστή Λεωνίδα Ραπτάκη
Χθες 
βράδυ η αίθουσα του Hellenic Soccer Club στη συνοικία Roslindale ήταν γεμάτη Έλληνες ομογενείς που πήγαν να συναντηθούν και να ακούσουν τον Γερουσιαστή του Rhode Island κ. Λεωνίδα Ραπτάκη ο οποίος παρουσιάστηκε καλά οργανωμένος. Αναφέρθηκε στο τι έχει κάνει μέχρι τώρα στην πολιτική αλλά και για την αγάπη και υποστήριξη του στα Ελληνικά Θέματα και για ψηφίσματα που έχει περάσει από την Γερουσία του Rhode Island και την ενημέρωση που κάνει στους Ομοσπονδιακούς Βουλευτές και Ομοσπονδιακούς Γερουσιαστές σε θέματα που αφορούν την Ελλάδα ώστε να ψηφίζουν πάντα υπέρ των Ελληνικών θέσεων.
Ο Λεωνίδας 
Ραπτάκης επανεξελέγη Γερουσιαστής το 2012 μετά από μία διετία εκτός Γερουσίας αφού το 2010 είχε θέση υποψηφιότητα για Υπουργός Εσωτερικών αλλά δεν εξελέγη αφού έχασε στα προκριματικά όπου αντιμετώπισε τον εκλεγμένο Υπουργό των Εσωτερικών. Με άλλα λόγια ο Ραπτάκης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον κομματικό μηχανισμό. Παρά ταύτα δεν το έβαλε κάτω και επανήλθε δριμύτερος για να εκλεγεί και πάλι Γερουσιαστής, μιάς θέσης που κατέχει για 2 δεκαετίες. Τα προγνωστικά φέρνουν το Ραπτάκη μπροστά από τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλο του 68% με 32%. Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογές είναι την Τρίτη, 4 Νοεμβρίου και τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.
Μία καθαρή νίκη του Λεωνίδα 
Ραπτάκη θα του δόση μία άλλη δυναμική για το μέλλον να διεκδίκηση μία μεγαλύτερη θέση ή για Υπουργού των Εσωτερικών και πάλι ή σαν αυτή του αντικυβερνήτη.
Στην αίθουσα του Hellenic Soccer Club μεταξύ των παρευρισκομένων ήσαν και πολλά στελέχη της Ομογένειας της Νέας Αγγλίας οι οποίοι βλέπουν την 
εργατικότητα του κ. Ραπτάκη και τον υποστηρίζουν.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου