Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Εξελέγησαν Καστρινός και Λυμπέρης στο νέο 31μελες Δ.Σ

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, 2014

Με απόλυτη πλειοψηφία εξελέγη πρώτη δύναμη στην Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.
Σε σύνολο 487 ψηφισάντων, η παράταξη του κ. Πατούλη έλαβε 251 ψήφους και την απόλυτη πλειοψηφία με 16 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», με επικεφαλής το δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση, που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, έλαβε 124 ψήφους και 8 έδρες.
Η «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία, με επικεφαλής το δήμαρχο Αιγάλεω, που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 47 ψήφους και κατέλαβε 3 έδρες.

Τρεις έδρες κατέλαβε και η «Νέα Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής τον δήμαρχο Αγ. Ιωάννη Ρέντη- Νίκαιας Γιώργο Ιωακειμίδη που έλαβε 51 ψήφους.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έλαβε 11 ψήφους και δεν καταλαμβάνει καμία έδρα στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.


Την 31η έδρα καταλαμβάνει αυτοδίκαια ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Εντός των επόμενων δέκα ημερών αναμένεται να συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να εκλέξει το Προεδρείο και την Εκτελεστική Επιτροπή.
Οι δύο Ηλείοι
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο Δ.Σ της ΚΕΔΕ θα συμμετέχουν και οι δύο αιρετοί από την Ηλεία που είχαν θέσει υποψηφιότητα. Συγκεκριμένα με την παράταξη του νικητή των εκλογών Γιώργου Πατούλη εξελέγη ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, ενώ την επανεκλογή του στο νέο Δ.Σ πέτυχε και ο πρώην δήμαρχος ¨Ηλιδας που ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Απόστολου Κοιμήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου