Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Seatle, Washington: Ραντεβού θανάτου είχε κλείσει ο 14χρονος με τα θύματά του

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, 2014

Ο 14χρονος μαθητής, Τζέιλεν Φράιμπεργκ, πυροβόλησε 5 συμμαθητές του, αφού πρώτα τους είχε καλέσει να τον συναντήσουν στην καφετέρια του σχολείου τους, για να γευματίσουν όλοι μαζί.
Σύμφωνα με τις αρχές του Σιάτλ των ΗΠΑ, προμελετημένο ήταν το σχέδιο του 14χρονου εκτελεστή, καθώς ο ίδιος είχε καλέσει τα θύματά του να τον συναντήσουν στην καφετέρια του σχολείου όπου φοιτούσαν, όπου και τους πυροβόλησε και τραυμάτησε θανάσιμα δύο κορίτσια, ενώ τα άλλα δύο αγόρια που εικάζεται ότι είναι ξαδέρφια του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ο ένας εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση.Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση επιβεβαίωσαν ότι ο Φράιμπεργκ είχε κανονίσει συνάντηση με τους 5 «φίλους» του στην καφετέρια του σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Όπως υποστηρίζουν τα  αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 14χρονος έστειλε στα 5 παιδιά γραπτό μήνυμα στα κινητά τους και τους κάλεσε να βρεθούν στην καφετέρια ώστε να φάνε όλοι μαζί το κολατσιό τους.
Τα 5 παιδιά, ηλικίας μεταξύ 14 και 15 ετών, κάθονταν όλα μαζί σε ένα τραπέζι της καφετέριας όταν ξαφνικά ο Φράιμπεργκ έβγαλε το περίστροφο το οποίο είχε στο σακίδιο του και άνοιξε πυρ, δήλωσε η αστυνομία. Αποτέλεσμα ήταν ένα κορίτσι να πέσει νεκρό από τις σφαίρες, ενώ τα άλλα 4 παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά.
Ο Φράιμπεργκ χρησιμοποίησε ένα περίστροφο τύπου Berretta .40 διαμετρήματος, το οποίο είχε αγοράσει νόμιμα μέλος της οικογένειάς του.
Η μαθήτρια Ζόι Γκαλάσο πέθανε ακαριαία, ενώ η συμμαθήτριά της Τζία Σοριάνο άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με βαριά τραύματα.Οι γονείς της άτυχης κοπέλας σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου δήλωσαν «Η Τζία είναι η όμορφη κόρη μας και τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν πόσο πολύ θα μας λείψει». Παράλληλα άλλη μια μαθήτρια , η Σεϊλί Τσουτσουλνάσκιτ, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Δύο ακόμα θύματα, ο 15χρονος Άντριου Φραίμπεργκ και ο 14χρονος Νέιτ Χατς, που σύμφωνα με τις αρχές είναι ξαδέρφια του ενόπλου, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο ο πρώτος σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Οι αρχές δεν έχουν μέχρι στιγμής εντοπίσει τα κίνητρα πίσω από τη στυγερή επίθεση του 14χρονου κατά των συμμαθητών του.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου