Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

4η αγων.: Ανέβηκε πρώτος ο Πλατανιάς
Στην πρώτη θέση των πλέι οφ της Football League ανέβηκε ο Πλατανιάς μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής (1-0) για τη τέταρτη αγωνιστική. Στη δεύτερη θέση υποχώρησε η Καλλιθέα, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με το ίδιο σκορ από την Καλλονή.o Thessaloniki!
Αλλαγή δεδομένων είχαμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ μετά την ήττα της Καλλιθέας και τη νίκη του Πλατανιά.
Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Ναζλίδη, αντέχοντας στην πίεση των Πατρινών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα, όμως, δυσκόλεψαν για το συγκρότημα του Γιάννη Παπακώστα όταν ο Ντίνας άφησε την Παναχαϊκή με 10 παίκτες μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο 67ο λεπτό. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, το ίδιο και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από τις εξέδρες.
Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:
1. Πλατανιάς 8
2. Καλλιθέα 7
3. Παναχαϊκή 5
4. Καλλονή 5

Η Ιταλία στα ημιτελικά, νίκησε 4-2 την Αγγλία στα πέναλτι
Η Ιταλία στα ημιτελικά, νίκησε 4-2 την Αγγλία στα πέναλτιΤο 0-0 (σε κ.α και παράταση) οδήγησε το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα», η Σκουάντρα Ατζούρα έμεινε... ζωντανή και την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Γερμανία στον ημιτελικό
Ο Ντιαμάντε (δεξιά) σημείωσε το νικητήριο πέναλτι για την Ιταλία, ενώ ο Μπουφόν λίγο νωρίτερα είχε αποκρούσει αυτό του Άσλεϊ Κόουλ
Η Ιταλία επικράτησε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Αγγλίας μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση και εξασφάλισε το 4ο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Euro 2012. Οι Ιταλοί, που θα βρουν μπροστά τους την Πέμπτη τη Γερμανία, είχαν 36 (!) τελικές προσπάθειες έναντι 9 των Άγγλων που είχαν παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου