Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Στο Νοσοκομείο οι Αντ. Σαμαράς και Βασ. Ράπανος

Σάββατο, 23 Ιουνίου, 2012


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.
Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.
Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στο Αττικό Νοσοκομείο από τον κ. Θεοδοσιάδη.
Στο νοσοκομείο και ο Βασ. Ράπανος
Εν τω μεταξύ, Με δυνατό πόνο στην κοιλιά, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση και μεγάλη καταβολή, μεταφέθηκε εσπευσμένα στο θεραπευτήριο «Υγεία», ο προοριζόμενος για τη θέση του υπουργού Οικονομικών, Βασίλης Ράπανος.
Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σταθεροποιήσει την κατάστασή του και τον υποβάλλουν σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να εντοπίσουν το αίτιο, που προκάλεσε το πρόβλημα.
Αναβολή της ορκωμοσίας του Βασίλη Ράπανου
Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 19.30 ορκωμοσία του υπουργού Οικονομικών.
Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο κ. Ράπανος παρουσίασε υψηλό πυρετό, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα, στο οποίο παρέμενε εν αναμονή της ορκωμοσίας του που δεν έγινε χθες, λόγω της συμμετοχής του προκατόχου του υπηρεσιακού υπουργού Γιώργου Ζανιά στο Eurogroup, στις Βρυξέλες.
Από πηγές της Προεδρίας έγινε γνωστό ότι στην προγραμματισμένη ώρα θα ορκιστούν μόνον οι υφυπουργοί Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας, οι οποίοι επίσης δεν ορκίστηκαν χθες.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου