Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Για να μάθετε σκληρές αλήθειες που σας κρύβουν...

 ...το διεφθαρμένο κομματικό κατεστημένο και τα υποχείριατου αμαρτωλά ΜΜΕ

Αγαπητέ φίλε
Συγχαρητήρια

Η Ελλαδική και Κυπριακή κοινωνία πάσχει από έλλειψη αυτογνωσίας και με έντονα σημάδια σήψης και πολιτικής ανωριμότητας
Για δέκα χρόνια τώρα κάνω και εγώ τον δικό μου αγώνα εδώ στη Λεμεσό της Κύπρου ενάντια στους προδότες κα ιολετήρες του ελληνισμού και νοιώθω οργή και απόγνωση που βλέπω Ελλάδα και Κύπρονα χρεωκοπούν σε όλα τα επίπεδα. Η δικαιοσύνη, ως η πεμπτουσία της δημοκρατίας,έχει χειραγωγηθεί για να μην τιμωρεί όλους αυτούς τους άθλιους και ανόητους πολιτικούς που μας έφερα μέχρις εδώ, είναι για αυτό τον λόγο που το ένα έγκλημα διαδέχεται το άλλο.
Η ατιμωρησία του εγκλήματος του πραξικοπήματος έφερε το έγκλημα του χρηματιστηρίου το 1999, την έκρηξη στο Μαρί και τέλος την πτώχευση της Ελλάδας και της Κύπρου. Η μεγαλύτερη ευθύνη δεν ανήκει στους άθλιους πολιτικούς και το αμαρτωλό κομματικό κατεστημένο. Είναι γενικά παραδεκτό ότι η πλειοψηφία των πολιτικών είναι ή απατεώνες ή εν δυνάμει απατεώνες που προστατεύονται από τα αμαρτωλά ΜΜΕ και χρηματοδοτούνται από τον υπόκοσμο. Η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει σε αυτόν τον αποχαυνωμένο λαό που τους ανέχεται και δεν αντιδρά
Τελικά έχουμε σαν κοινωνία τους ηγέτες που μας αξίζουν και αν σύντομα δεν τους ρίξουμε στα τάρταρα δεν έχουμε κανένα μέλλον.

http://omirosalexandrou.blogspot.com

Με εκτίμηση
Όμηρος Αλεξάνδρου
Εγκεκριμένος Λογιστής -Ελεγτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου