Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ο Σαμαράς δε θα πάει στη Σύνοδο Κορυφής

Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2012Μπορεί η επέμβαση του Αντώνη Σαμαρά στο μάτι να ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί του απαγόρευσαν να ταξιδέψει, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η παρουσία του στη Σύνοδο Κορυφής.
Μετά την ανακοίνωση, στην κυβέρνηση ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ανεύρεση εκείνων των προσώπων που θα εκπροσωπούσαν τη χώρα στη Σύνοδο Κορυφής.
Έτσι, ορίστηκε αντιπροσωπεία με επικεφαλής το Δημήτρη Αβραμόπουλο, υπουργό Εξωτερικών. Μαζί του θα ταξιδέψουν οι Ζανιάς, Χατζηδάκης και Σταϊκούρας.
Όπως είπε, ο θεράπων ιατρός του πρωθυπουργού Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, το χειρουργείο ήταν βαρύ και ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρέπει να ταξιδέψει, ούτε με αεροπλάνο, ούτε οδικώς.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής, ο κ. Θεοδοσιάδης επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός κατανόησε το ρίσκο που θα είχε για την υγεία του το ενδεχόμενο να ταξιδέψει και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό απαιτεί ακινησία. Ο κ. Σαμαράς θα πάρει τη Δευτέρα εξιτήριο, αλλά πρέπει να παρακολουθείται επί περίπου μία εβδομάδα. Θα πρέπει να βρίσκεται σε ήσυχο περιβάλλον, αν και δεν απαγορεύεται να δεχθεί συνεργάτες του, όπως είπε ο θεράπων ιατρός του.
Ο κ. Θεοδοσιάδης επισήμανε ότι η εικόνα μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο πρωθυπουργός είναι ικανοποιητική, σημείωσε ωστόσο ότι η επέμβαση δεν μπορούσε να πάρει αναβολή, κράτησε 3,5 ώρες καθώς το δεξί μάτι του κ. Σαμαρά έφερε 11 ρωγμές.
Ανέφερε, δε, ότι ο κ. Σαμαράς είχε ενοχλήσεις προ διμήνου στο μάτι. Τότε, σύμφωνα με τον κ. Θεοδοσιάδη, είχε υποβληθεί σε εξετάσεις και είχε ακολουθηθεί η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου