Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πάγκαλος: Θα συμμαχήσω με τον διάολο για να μην κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2012
Ξαναχτύπησε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Στο στόχαστρό του ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (Vid)
Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία διαφορά με τη Χρυσή Αυγή σε ό,τι αφορά τις επιθέσεις εναντίον των πολιτικών προσώπων.
"Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα κι όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινεταίος και ενδιαφέρων πολύ και συγκινεί και τις κυρίες του Κολωνακίου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό", είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος στην εκπομπή του Alpha "Αυτοψία".
"Βγήκε η κα Δούρου και είπε "ένα-δυο γιαουρτάκια τι κάνουν, σε όλα τα κρέατα βάζουμε τζατζίκι για να νοστιμίσουν. Η κα Δούρου είναι η κυρία που έφαγε το νερό, που όταν έφαγε το νερό ήταν θύμα, όταν έκανε καλαμπούρι εις βάρος της επίθεσης που έγινε εναντίον μου ήταν καλαμπούρι", σημείωσε αναφερόμενος στη Ρένα Δούρου.

Πάγκαλος: Θα συμμαχήσω με τον διάολο για να μην... από newsviewΧαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα "δημαγωγό, αστοιχείωτο πρόσωπο με τρισβάρβαρα ελληνικά", υποστηρίζοντας ότι θα συμμαχήσει ακόμα και με τον διάολο προκειμένου να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
"Είναι ένα πρόσωπο εντελώς αστοιχείωτο από άποψη πολιτική και γενικότερη μόρφωση, στερείται γενικότερης μορφώσεως είναι προφανές αυτό, κάνει τεράστια και κολοσσιαία λάθη στα ελληνικά του, είναι πανβάρβαρα τα ελληνικά του" σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση συνεργασίας.
"Τι σόι συμμετοχή στην Κυβέρνηση είναι αυτή που έχουμε, δεν ξέρω, εγώ δεν ξέρω και ποια είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουμε δυο -τρεις Υπουργούς που δε θυμάμαι ούτε το όνομά τους, κάτι φίλους του κ. Βενιζέλου από τη Θεσσαλονίκη, αυτό είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση;", διερωτήθηκε.
Υποστήριξε ακόμα πως στην κυβέρνηση θα έπρεπε να ήταν αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος και να συμμετέχουν τρία κορυφαία κοινοβουλευτικά στελέχη.
Αμφισβήτησε ανοιχτά τον Ευάγγελο Βενιζέλο τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάει σε συνέδριο και εκεί τα μέλη του κόμματος να αποφασίσουν ποιος πρόεδρος ταιριάζει στο νέο ΠΑΣΟΚ.
"Να βρούμε και ποιος Πρόεδρος ταιριάζει με αυτό το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ -κι εγώ είμαι υπέρ ενός συστατικού συνεδρίου- να αποφασίσει ότι σε αυτή την εικόνα την καινούρια που ανακαλύψαμε, δεν ταιριάζει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δεν είναι και κανένα τζόβενο, πρέπει να είναι ένας 30άρης", σημείωσε.
Υποστήριξε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα προσωπικό και κληρονομικό κόμμα. "Βγάζαμε τον Παπανδρέου επειδή ήταν γιος του Παπανδρέου, βγάλαμε το Βενιζέλο επειδή ήταν ωραίος ρήτωρ και ικανός και Υπουργός Οικονομικών και δεν ξέρω τι άλλο ήταν και μετά φτιάχναμε το κόμμα καθ’ εικόνα και ομοίωσή του", τόνισε.
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου