Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Πάγκαλος: Θα συμμαχήσω με τον διάολο για να μην κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2012
Ξαναχτύπησε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Στο στόχαστρό του ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (Vid)
Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία διαφορά με τη Χρυσή Αυγή σε ό,τι αφορά τις επιθέσεις εναντίον των πολιτικών προσώπων.
"Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα κι όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινεταίος και ενδιαφέρων πολύ και συγκινεί και τις κυρίες του Κολωνακίου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό", είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος στην εκπομπή του Alpha "Αυτοψία".
"Βγήκε η κα Δούρου και είπε "ένα-δυο γιαουρτάκια τι κάνουν, σε όλα τα κρέατα βάζουμε τζατζίκι για να νοστιμίσουν. Η κα Δούρου είναι η κυρία που έφαγε το νερό, που όταν έφαγε το νερό ήταν θύμα, όταν έκανε καλαμπούρι εις βάρος της επίθεσης που έγινε εναντίον μου ήταν καλαμπούρι", σημείωσε αναφερόμενος στη Ρένα Δούρου.

Πάγκαλος: Θα συμμαχήσω με τον διάολο για να μην... από newsviewΧαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα "δημαγωγό, αστοιχείωτο πρόσωπο με τρισβάρβαρα ελληνικά", υποστηρίζοντας ότι θα συμμαχήσει ακόμα και με τον διάολο προκειμένου να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
"Είναι ένα πρόσωπο εντελώς αστοιχείωτο από άποψη πολιτική και γενικότερη μόρφωση, στερείται γενικότερης μορφώσεως είναι προφανές αυτό, κάνει τεράστια και κολοσσιαία λάθη στα ελληνικά του, είναι πανβάρβαρα τα ελληνικά του" σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση συνεργασίας.
"Τι σόι συμμετοχή στην Κυβέρνηση είναι αυτή που έχουμε, δεν ξέρω, εγώ δεν ξέρω και ποια είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουμε δυο -τρεις Υπουργούς που δε θυμάμαι ούτε το όνομά τους, κάτι φίλους του κ. Βενιζέλου από τη Θεσσαλονίκη, αυτό είναι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση;", διερωτήθηκε.
Υποστήριξε ακόμα πως στην κυβέρνηση θα έπρεπε να ήταν αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος και να συμμετέχουν τρία κορυφαία κοινοβουλευτικά στελέχη.
Αμφισβήτησε ανοιχτά τον Ευάγγελο Βενιζέλο τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάει σε συνέδριο και εκεί τα μέλη του κόμματος να αποφασίσουν ποιος πρόεδρος ταιριάζει στο νέο ΠΑΣΟΚ.
"Να βρούμε και ποιος Πρόεδρος ταιριάζει με αυτό το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ -κι εγώ είμαι υπέρ ενός συστατικού συνεδρίου- να αποφασίσει ότι σε αυτή την εικόνα την καινούρια που ανακαλύψαμε, δεν ταιριάζει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δεν είναι και κανένα τζόβενο, πρέπει να είναι ένας 30άρης", σημείωσε.
Υποστήριξε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα προσωπικό και κληρονομικό κόμμα. "Βγάζαμε τον Παπανδρέου επειδή ήταν γιος του Παπανδρέου, βγάλαμε το Βενιζέλο επειδή ήταν ωραίος ρήτωρ και ικανός και Υπουργός Οικονομικών και δεν ξέρω τι άλλο ήταν και μετά φτιάχναμε το κόμμα καθ’ εικόνα και ομοίωσή του", τόνισε.
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου