Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Εκατοντάδες τα μηνύματα για το θάνατο του επιστήμoνα Ηλία Γυφτόπουλου

Τετάρτη 27 Ιουνίου, 2012
Τα μηνύματα είναι πάρα μα πάρα πολλά που λαμβάνουμε για το θάνατο του Διδάκτωρα Ηλία Γυφτόπουλου, καθηγητή της Πυρηνική Φυσικής στο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology), Cambridge, Massachusetts .  Ο Ελληνισμός έχασε έναν εξαίρετο άνθρωπο, ένα επιστήμωνα από τους λίγους.  
Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει, Δάσκαλε, Καθηγητή, Ερευνητή, ΄Ελληνα, Άνθρωπε.
Η Σύνταξη

Ο Δρ. Γυφτόπουλος με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα όταν ήρθα στην Αμερική να σπουδάσω. Είμαι πολύ συγκινημένη. Αθάνατος.
Αθηνά

Δύσκολα θα αναπληρωθεί το κενό που αφήνει ο Ηλίας Γυφτόπουλος.
Τάκης

Ήμουνα φοιτήτρια του και μετά έκανα τη διατριβή μαζί του. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που ανέβασε τον πήχυ των Ελλήνων Επιστημόνων.
Καλό ταξίδι κ. Καθηγητά
Λάκης


Ο/Η  Ανώνυμος   άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Απεβίωσε ο ερευνητής/επιστήμων καθηγητής του ΜΙΤ ΗΗλία Γυφτόπουλου...":
Καλό ταξίδι σε έναν μεγάλο Έλληνα, σε έναν μεγάλο επιστήμονα, σε έναν μεγάλο άνθρωπο που είχα την τιμή, τη χαρά και την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά, σε έναν καλόκαρδο και καλοκάγαθο άνθρωπο που ξεκίνησε μικρό παιδί από το κέντρο της Αθήνας, στην γειτονιά μας στην Πλατεία Αττικής και κατέκτησε με τις γνώσεις του και το ήθος του τις ΗΠΑ και το φημισμένο ΜΙΤ.   Καλό παράδεισο να έχει και θερμά συλληπητήρια στους οικείους του.

Η σoρός του Δρ. Γυφτόπουλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα απόψε Τετάρτη, 27  Ιουνίου 4-8 μ.μ. στο Ιερό Παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, 50 Goddard Ave., Brookline, ΜΑ (δίπλα από το Ελληνικό Κολέγειο και την Θεολογική Σχολή.
Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 10:45το πρωί στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού , 50 Goddard Ave., Brookline. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου