Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ένταση στο λιμάνι της Ρόδου – Οδηγοί ταξί απέκλεισαν την είσοδο σε οχήματα της Uber

 Παρασκευή, 21 Ιουλίου, 2023

Οι οδηγοί ταξί είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις κλείνοντας λιμάνια και αεροδρόμιο

Ενταση επικράτησε στο λιμάνι της Ρόδου, καθώς πάνω από 200 οδηγοί ταξί συγκεντρώθηκαν για να εμποδίσουν την αποβίβαση αυτοκινήτων που, σύμφωνα με δικές τους πληροφορίες, είναι εταιρείας που συνεργάζεται με την Uber, στο πλαίσιο δραστηριοποίησής της στο νησί. 

Σύμφωνα με εικόνες που κατέγραψαν τοπικά ΜΜΕ, οδηγοί ταξί δεν επέτρεψαν την έξοδο των οχημάτων από το πλοίο, ζητώντας από τους υπεύθυνους να τα σταθμεύσουν στο αμπάρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τουλάχιστον 8 αυτοκίνητα συνεργαζόμενα με την Uber.

Ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιοκτητών ταξί, Θεοδόσης Καστανίδης, μιλώντας στο τοπικό ΜΜΕ «Ροδιακή», δήλωσε ότι πολλοί συνάδελφοί του είναι αποφασισμένοι τις επόμενες ημέρες να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις κλείνοντας λιμάνια και αεροδρόμιο.

Αισθητή ήταν η παρουσία της αστυνομίας στο λιμάνι.

Συλλήψεις από το Λιμεναρχείο

Με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκαν, λίγο μετά τις 16:00, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, όπου και κρατούνται, οι Πρόεδροι των τριών σωματείων των ταξιτζήδων.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες ταξί προς συμπαράσταση στους προέδρους των σωματείων τους.

Ένταση στο λιμάνι της Ρόδου – Οδηγοί ταξί απέκλεισαν την είσοδο σε οχήματα της Uber-1

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο είχε προκληθεί ένταση στην έδρα της Uber στη Ρόδο όταν άγνωστοι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές σε δεκάδες οχήματαΑξίζει να αναφερθεί ότι -νωρίτερα- είχε προηγηθεί σειρά επεισοδίων, εντός κι εκτός της πόλεως της Ρόδου, μεταξύ ιδιοκτητών ταξί και οδηγών της εταιρείας Uber. Υπήρξαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και τρεις προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου